Assistència documental i de gestió en despatxos i oficines (nivell 3) [ADGG0308] 

Competència general

Assistir a la gestió de despatxos i oficines professionals, i/o departaments de Recursos Humans, de forma proactiva, organitzant i recolzant la gestió administrativa i documental del mateix, i realitzant les gestions de comunicació internes i externes, la preparació i presentació d'expedients i documents jurídics propis davant de les Administracions Públiques, així com el manteniment de l'arxiu, segons els objectius marcats, respectant els procediments interns i les normes legals establertes.

Àmbit professional
 
Desenvolupa la seva activitat professional per compte d'altri en mitjanes i petites empreses, o en organitzacions de caràcter governamental i no governamental. Actua depenent de professionals de despatxos i oficines, o de la direcció de departaments de Recursos Humans, podent prendre decisions amb autonomia i responsabilitat per delegació.
 
Sectors productius
 
És present a tots els sectors productius, així com en l'Administració Pública, destacant pel seu alt grau de transectorialitat.
 
Ocupacions o llocs de treball relacionats
 
  • Assistent/a de despatxos i oficines

  • Assistent/a jurídic

  • Secretari/ària en despatxos de RRHH

Centres on s'imparteix

Aquesta acció està subvencionada pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local
Àrea de Coordinació, Planificació, Desenvolupament Econòmic i Ocupació
Carretera del Mig, 85-87 (Sortida 15 Ronda de Dalt) - 08907 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)
Carrer de Can Tries, 20 - 08902 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)