CFGS Realització de projectes d'audiovisuals i espectacles - Nou!*  

Tècnic/ca superior en realització de projectes d'audiovisuals i espectacles 
(2.000 hores • dos cursos acadèmics)

QUÈ HI ESTUDIARÀS?

Planificació de la realització en cinema i vídeo. Processos de realització en cinema i vídeo. Planificació de la realització en televisió. Processos de realització en televisió. Planificació del muntatge i la postproducció d'audiovisuals. Realització del muntatge i la postproducció d'audiovisuals. Planificació de la regidoria d'espectacles i esdeveniments. Processos de regidoria d'espectacles i esdeveniments. Mitjans tècnics audiovisuals i escènics. Projecte de realització de projectes d'audiovisuals i espectacles. Formació i orientació laboral. Empresa i iniciativa emprenedora. Formació en centres de treball.

DE QUÈ TREBALLARÀS?

Ajudant de direcció en cinema. Ajudant de realització de vídeo. Ajudant de realització de televisió. Responsable d'àrea d'audiovisuals (en empreses alienes a l'activitat). Muntador/a de cinema. Editor/a muntador/a de vídeo. Cap de regidoria. Regidor/a d'espectacles en viu. Regidor/a d'esdeveniments. Regidor/a de parets.


*cicle en fase d'autorització

Centres on s'imparteix

Aquesta acció està subvencionada pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local
Àrea de Coordinació, Planificació, Desenvolupament Econòmic i Ocupació
Carretera del Mig, 85-87 (Sortida 15 Ronda de Dalt) - 08907 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)
Carrer de Can Tries, 20 - 08902 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)