CFGM Activitats comercials

Tècnic/ca en activitats comercials  (2.000 hores • dos cursos acadèmics) 

QUÈ HI ESTUDIARÀS?

Dinamització del punt de venda. Gestió de compres. Gestió d'un petit comerç. Processos de venda. Serveis d'atenció comercial. Tècniques de magatzem. Venda técnica. Anglès. Aplicacions informàtiques per al comerç. Comerç electrònic. Màrqueting en l'activitat comercial. Formació i orientació laboral. Síntesi d'activitats comercials. Formació en centres de treball.

DE QUÈ TREBALLARÀS?

Venedor o venedora; venedor tècnic o venedora tècnica; representant comercial; orientador o orientadora comercial; promotor o promotora; televenedor o televenedora; venda a distància; teleoperador o teleoperadora de centre d'atenció telefònica; informació i atenció al client; caixer reposador o caixera reposadora; operador o operadora de centre d'atenció multicanal; administrador o administradora de continguts en línia; comerciant de botiga; gerent de petit comerç; tècnic o tècnica en gestió d'estocs i magatzem; cap de magatzem; responsable de recepció de mercaderies; responsable d'expedició de mercaderies; tècnic o tècnica en logística de magatzems i tècnic o tècnica d'informació i atenció al client en empreses.

Centres on s'imparteix

Aquesta acció està subvencionada pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local
Àrea d'Ocupació, Empresa, Turisme i Economia Social
Carrer Can Tries, 20 - 08902 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)