Estudis

Imatge i so

En pocs anys, la tecnologia de la imatge i el so s'ha transformat vertiginosament. S'ha passat de la fotografia de base química a la digital; de les cintes magnètiques als arxius informàtics; de la transmissió per via terrestre a l'efectuada per satèl·lit; dels sistemes analògics als digitals; de les ones hertzianes al cable ia Internet; de l'edició analògica a la basada en codis informàtics; i dels tubs catòdics a les pantalles de plasma.

A l'obligat coneixement sobre processos químics i físics, s'ha hagut de migrar a dominis propis dels sistemes informàtics i dels nous codis simbòlics que aquests han generat.
Totes aquestes transformacions han afectat profundament les indústries i als sistemes d'ensenyament, que han de formar nous professionals capacitats per respondre als actuals i futurs reptes tecnològics.Per tant, tots aquells canvis en la producció de continguts per a fotografia, cinema, televisió, produccions de so, vídeo, DVD i espectacles, així com en la transmissió i explotació de continguts  estan sent recollits en la definició de les qualificacions d'aquesta família professional .
 


La família professional d'IMATGE I SO comprèn els subsectors de:

  • Cinema
  • Televisió
  • Fotografia
  • So
  • Espectacle en viu

* La realització dels mòduls formatius amb certificat de professionalitat depèn de la programació de cada centre formatiu homologat.

  • Guia de Formació Professional
Àrea d'Ocupació, Empresa, Turisme i Economia Social
Carrer Can Tries, 20 - 08902 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona) Avís legal