Estudis

Imatge i so

En pocs anys, la tecnologia de la imatge i el so s'ha transformat vertiginosament. S'ha passat de la fotografia de base química a la digital; de les cintes magnètiques als arxius informàtics; de la transmissió per via terrestre a l'efectuada per satèl·lit; dels sistemes analògics als digitals; de les ones hertzianes al cable ia Internet; de l'edició analògica a la basada en codis informàtics; i dels tubs catòdics a les pantalles de plasma.

A l'obligat coneixement sobre processos químics i físics, s'ha hagut de migrar a dominis propis dels sistemes informàtics i dels nous codis simbòlics que aquests han generat.
Totes aquestes transformacions han afectat profundament les indústries i als sistemes d'ensenyament, que han de formar nous professionals capacitats per respondre als actuals i futurs reptes tecnològics.Per tant, tots aquells canvis en la producció de continguts per a fotografia, cinema, televisió, produccions de so, vídeo, DVD i espectacles, així com en la transmissió i explotació de continguts  estan sent recollits en la definició de les qualificacions d'aquesta família professional .
 


La família professional d'IMATGE I SO comprèn els subsectors de:
  • Cinema
  • Televisió
  • Fotografia
  • So
  • Espectacle en viu
* La realització dels mòduls formatius amb certificat de professionalitat depèn de la programació de cada centre formatiu homologat.
Aquesta acció està subvencionada pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local
Àrea de Coordinació, Planificació, Desenvolupament Econòmic i Ocupació
Carretera del Mig, 85-87 (Sortida 15 Ronda de Dalt) - 08907 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)
Carrer de Can Tries, 20 - 08902 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)