Notícies

Detall notícia

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Whatsapp
24/11/2016
Comerç

“Per Nadal compra a un dels nostres! L’H. Bons comerciants, millors veïns”  

És l’eslògan de la campanya de comerç de Nadal Les associacions de comerciants organitzen un Black Friday demà divendres i dissabte


L’Ajuntament de L’Hospitalet engega aquest divendres 25 de novembre la campanya de comerç de Nadal que porta per lema “Per Nadal compra a un dels nostres! L’H. Bons comerciants, millors veïns”, amb l’objectiu de donar impuls durant el període nadalenc al comerç de proximitat de la ciutat, un sector important de creixement econòmic i de foment de l’ocupació a L’Hospitalet.

Entre les activitats programades destaca la IV Fira de Nadal i Reis que s’instal•larà a la rambla de la Marina, del 17 de desembre al 8 de gener. També, les botigues tornen a sortir al carrer. Al barri de Collblanc, el 26 de novembre i el 17 de desembre, al carrer de Francesc Layret; al Centre i Sant Josep, el 10 i 11 de desembre, a la plaça de l’Ajuntament, i a Bellvitge, el diumenge 18 de desembre, a la rambla de la Marina, davant del Merca-2 Bellvitge.

Els dies previs al Nadal i fins al 8 de gener, als diferents barris de la ciutat s’organitzaran les activitats més tradicionals per a aquesta època: tió popular, visites del Pare Noel i patges reials, i trenets de Nadal. El barri de Pubilla Cases, a més, organitza un pessebre vivent, del 16 al 30 de desembre, al carrer del Molí.  Abans de finalitzar l’any i com ja és tradició, l’Home dels Nassos es passejarà pels barris de la ciutat; es faran sortejos de lots de vi i de pernil als barris del Centre i Sant Josep; s’organitzarà un concurs d’aparadors i guarniments de Nadal al barri de la Florida;  una xocolatada popular a Can Serra, el 5 de gener;  i sortejos de compres gratuïtes al barri de Pubilla Cases, com a iniciativa de l’Associació de Comerciants de Pubilla Cases i Can Serra.

Els mercats municipals realitzaran durant aquest període sortejos de paneres, lots de Nadal i regals, i organitzaran música en viu, animació nadalenca i altres activitats pròpies del Nadal.

Black Friday

Finalment, divendres, 25, i dissabte, 26 de novembre, les associacions de comerciants de la ciutat organitzaran un Black Friday amb descomptes als clients de les botigues associades.

Enllumenat nadalenc fins al 8 de gener

L’Ajuntament i els comerciants col•laboren per posar l’enllumenat de Nadal als principals carrers i eixos comercials. En total s’il•luminaran cinquanta-nou carrers de Santa Eulàlia, Collblanc-la Torrassa, el Centre-Sant Josep, la Florida, Can Serra, Pubilla Cases i Bellvitge.

La il•luminació nadalenca als eixos comercials estarà encesa del 25 de novembre al 8 de gener, ambdós inclosos, de 17.30 a 22.30 hores, excepte els divendres i els dissabtes que es tancarà a les 24 h. Els dies 24, 25, 26 i 31 de desembre i el 5 de gener, s’allargarà fins a la una de la nit.

Com ja és habitual, l’Ajuntament ha assumit el 50% del cost de la instal•lació dels llums i de les garlandes,  i el 100 % del consum elèctric, mentre que el 50% restant de la instal•lació l’han assumit els comerciants. L’enllumenat de Nadal combina els sistemes de bombetes de baix consum i de led per garantir l’estalvi energètic.
Àrea de Coordinació, Planificació, Desenvolupament Econòmic i Ocupació
Carretera del Mig, 85-87 (Sortida 15 Ronda de Dalt) - 08907 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)
Carrer de Can Tries, 20 - 08902 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)