Notícies

Detall notícia

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Whatsapp
04/10/2018
Ocupació i emprenedoria

L’Hospitalet i Esplugues treballaran conjuntament per millorar l’ocupació

Els dos municipis signen un conveni per impulsar iniciatives de suport a l’activitat econòmica i a l’ocupació. Entre d’altres, el centre Esplugues Coworking podrà acollir persones emprenedores o microempreses de L’Hospitalet.
Veure imatge de conveni (nova finestra)
Les alcaldesses de L’Hospitalet, Núria Marín, i Esplugues, Pilar Díaz, han presentat avui el conveni que els dos ajuntaments han signat per tal de dur a terme, de manera conjunta, actuacions de suport i promoció de l’activitat econòmica i de l’ocupació. Aquestes accions estaran en la línia d’impulsar la creació d’empreses, la generació d’ocupació, el foment de la cultura emprenedora i l’enfortiment del teixit productiu local de les dues poblacions.

Una de les qüestions que estableix el conveni és que el centre Esplugues Coworking, que ofereix espais de treball col•laboratiu, podrà donar servei a persones emprenedores o microempreses de L’Hospitalet. A més, hi haurà una transferència recíproca d’informació tècnica sobre projectes i actuacions que cadascun dels ajuntaments realitzi en l’àmbit del desenvolupament econòmic local, com ara programes formatius, conferències i/o jornades, entre d’altres.

L’alcaldessa de L’Hospitalet ha destacat que amb el conveni posa de relleu que, “en l’àmbit de la promoció econòmica, a banda de col•laborar amb altres institucions, les administracions locals també podem treballar plegades per tal de generar noves oportunitats per a la ciutadania”. Núria Marín ha dit que els dos ajuntaments tiraran endavant altres projectes de col•laboració.

A més, també s’exploraran altres temes d’interès comú en els quals treballen els serveis de promoció econòmica dels dos consistoris i s’estudiarà la viabilitat de futurs projectes conjunts d’àmbit supralocal.
Àrea de Coordinació, Planificació, Desenvolupament Econòmic i Ocupació
Carretera del Mig, 85-87 (Sortida 15 Ronda de Dalt) - 08907 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)
Carrer de Can Tries, 20 - 08902 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)