Notícies

Detall notícia

09/12/2019
Representa un increment del 15% respecte l’anterior edició
Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Whatsapp

Més de 6.000 platillos i 400 còctels venuts en la 6a edició d’ “A la tardor, platillos!”

Veure imatge de 	Més de 6.000 platillos i 400 còctels venuts en la 6a edició d’ “A la tardor, platillos!” (nova finestra)
Un total de 27 establiments de la ciutat —23 restaurants i bars, 3 cocteleries i una fàbrica de cervesa- han participat en la sisena edició de la ruta “A la tardor, platillos!” amb propostes originals de platillos i còctels creats especialment per a l’ocasió.

En l’edició d’enguany s’han venut un total de 6.115 platillos i més de 400 còctels, demostrant l’èxit que aquesta ruta gastronòmica està tenint entre els ciutadans de L’Hospitalet i rodalies. Això es constata en les xifres de platillos venuts, uns 250 per cada establiment, sent un total de més de 1.000 platillos tastats respecte l’any anterior. 

L’Ajuntament de L’Hospitalet —per mitjà de les àrees d’Ocupació, Empresa, Turisme i Economia Social, i de Participació i Relacions Ciutadanes— i amb la col•laboració del Gremi d’Hostaleria i Alimentació de la ciutat i el Club del Barman de Catalunya, promou i impulsa aquesta ruta amb l’objectiu de dinamitzar i promocionar el sector de l’hostaleria local i el turisme gastronòmic de qualitat a la ciutat.
Àrea d'Ocupació, Empresa, Turisme i Economia Social
Carrer Can Tries, 20 - 08902 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)