Notícies

Detall notícia

16/12/2019
Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Whatsapp

El projecte Reempresa, una oportunitat per a emprenedors de la ciutat

Veure imatge de 	El projecte Reempresa, una oportunitat per a emprenedors de la ciutat (nova finestra)
L’equipament municipal Gornal Activa ha acollit una sessió tècnica sobre Reempresa, un  projecte que fomenta un nou model d’emprenedoria que permet cedir empreses solvents i actives a emprenedors/es per tal que aquests continuïn amb l’activitat.

La jornada, que ha estat organitzada per l’Àrea d’Ocupació, Empresa, Turisme i Economia social, ha anat dirigida a representants de gestories i assessories, organitzacions empresarials, entitats financeres o professionals vinculats a la transmissió d’empreses amb l’objectiu que coneguessin de primera mà els beneficis que Reempresa pot representar per a les seves empreses clients.

La sessió informativa també ha servit per explicar el procés d’assessorament personalitzat en què participen les dues parts implicades en la transmissió de l’activitat: la persona que cedeix el negoci i el reemprenedor del mateix, per tal de garantir un mercat basat en la transparència i confiança. En l’acte també ha participat una empresa de L’Hospitalet que compta amb una experiència de més de 35 anys en disseny i fabricació de ceràmica i que ha explicat als assistents com està sent la seva experiència en el procés de reempresa.

Aquesta acció s’emmarca dins de l’estratègia que l’Ajuntament està duent a terme per donar acompanyament en els processos de millora i creixement de les empreses de la ciutat.

Reempresa és un projecte que implulsa la Diputació de Barcelona i l’associació empresarial CECOT.
Àrea d'Ocupació, Empresa, Turisme i Economia Social
Carrer Can Tries, 20 - 08902 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)