Notícies

Detall notícia

17/12/2020
Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Whatsapp

El Centre de Formació d’Hostaleria ha format a 24 joves amb el programa de La Casa d’Oficis d’Hostaleria

Finalitza la 8a edició del programa, que ha estat marcada per la Covid-19
Veure imatge de El Centre de Formació d’Hostaleria ha format a 24 joves amb el programa de La Casa d’Oficis d’Hostaleria (nova finestra)

El restaurant d’aplicació del Centre Municipal de Formació i Ocupació de L’Hospitalet ha acollit la jornada de fi de curs dels alumnes de la Casa d’Oficis d’Hostaleria. L’acte ha comptat amb la presència de la Tinenta d’Alcaldia d’Ocupació, Empresa, Turisme i Economia Social, Rocío Ramírez, i dels tècnics del programa, els quals han fet entrega dels diplomes als joves i també han pogut degustar un aperitiu cuinat i servit d’acord amb els coneixements adquirits pels alumnes.

L’edició d’enguany, que ha estat marcada per la Covid-19, ha comptat amb 24 alumnes d’entre 16 i 25 anys que han gaudit al llarg d’aquest any de 1.800 hores de formació teòrica i pràctica seguint les mesures de seguretat i higiene.

El Centre de Formació d’Hostaleria, des del seu inici, ha format més de 3.000 alumnes amb cursos adreçats a joves sense qualificació, persones en recerca d’ocupació i treballadors en actiu amb necessitats de reciclatge. Un exemple clar és la Casa d’Oficis d’Hostaleria, un programa amb més de 20 anys de recorregut que està subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya en el marc del programa Treball als Barris, de suport als territoris amb necessitats de reequilibri territorial i social.

Els alumnes treballadors que han passat per la Casa d’Oficis d’Hostaleria durant tots aquests anys han pogut especialitzar-se en les matèries de cuina, serveis de restaurant i bar, i serveis de planta d’hotel, recepció i cafeteria. Tots ells han obtingut el certificat d’aprofitament de la formació i cal destacar l’èxit d’inserció laboral aconseguit al finalitzar cada edició.

El programa s’emmarca dins l’estratègia que l’Ajuntament està duent a terme per seguir fomentant  la formació de joves de L’Hospitalet en el sector de l’hostaleria local i el turisme gastronòmic a la ciutat.

Àrea d'Ocupació, Empresa, Turisme i Economia Social
Carrer Can Tries, 20 - 08902 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)