Notícies

Detall notícia

01/10/2020
Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Whatsapp

L'Hospitalet de Llobregat comptarà a partir de novembre amb una nova "Lanzadera Conecta Empleo"

Veure imatge de L'Hospitalet de Llobregat comptarà a partir de novembre amb una nova "Lanzadera Conecta Empleo" (nova finestra)

Fundació Santa María la Real i Fundació Telefònica posen en marxa setze noves Llançadores Connecta Ocupació en diferents ciutats del país, entre les quals figura L'Hospitalet de Llobregat. Per a això, totes dues fundacions compten amb el cofinançament del Fons Social Europeu a través del programa operatiu POISES; i la col·laboració de l'Ajuntament de L'Hospitalet de Llobregat.

En els últims anys la ciutat de L'Hospitalet de Llobregat ha acollit tres Llançadores d'Ocupació i pel programa han passat 79 participants, dels quals més de la meitat han millorat la seva situació laboral en trobar treball per compte d'altri, emprendre un negoci, ampliar la seva formació o obtenir un Certificat de Professionalitat.

Perfil de las persones destinatàrias

La "Lanzadera Conecta Empleo" de L’Hospitalet de Llobregat començarà a funcionar a la fi de novembre i estarà operativa fins a finals d'abril de 2021, oferint de manera gratuïta orientació laboral, acompanyament i assessorament per a persones en atur o desocupació.

Poden participar homes i dones en situació de desocupació, amb edats compreses entre els 18 i els 60 anys. Poden tenir qualsevol nivell d'estudis (ESO, Formació Professional, Batxillerat, Universitat, Màster, etc.) i procedir de qualsevol sector professional, amb o sense experiència prèvia.

Format mixt: online + presencial

Les persones participants es reuniran diversos dies a la setmana de manera virtual (a través de diferents aplicacions informàtiques) i de manera presencial, en l'equipament municipal Gornal Activa de l'Ajuntament de L'Hospitalet de Llobregat, on es comptarà amb totes les mesures d'higiene, seguretat i distància social requerides. Si la situació s'agreuja per la pandèmia, el programa es durà a terme totalment online.

Activitats

Comptaran amb l'orientació de tècnics especialitzats, que els guiaran per a millorar la seva ocupabilitat i perseguir la seva inserció. D'aquesta manera, realitzaran dinàmiques d'intel·ligència emocional per a aprendre a desenvolupar un pla de prospecció laboral; actualització de currículums i simulacions d'entrevistes de treball; mapes d'ocupabilitat i contactes amb empreses.

Inscripció

Les persones interessades a participar en la pròxima "Lanzadera Conecta Empleo" de L'Hospitalet de Llobregat disposen fins al 9 de novembre per a realitzar la seva preinscripció en la web www.lanzaderasconectaempleo.es. També poden fer-ho de manera presencial en instal·lacions de l'Ajuntament de L'Hospitalet de Llobregat, concertant cita prèvia en el telèfon 934 026 023 (de 8h a 15h).

La "Lanzadera Conecta Empleo" es realitzarà una vegada s'aprovi el perceptiu conveni per part de l'òrgan competent de l'Ajuntament de L'Hospitalet de Llobregat.

Més informació

Per a obtenir informació general sobre el programa "Lanzadera Conecta Empleo, es pot descarregar el Dossier de Premsa disponible en la web de LCE:https://www.lanzaderasconectaempleo.es/kit-prensa

 

Àrea d'Ocupació, Empresa, Turisme i Economia Social
Carrer Can Tries, 20 - 08902 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)