Notícies

Detall notícia

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Whatsapp
11/06/2018
Restauració

Pubilla Cases es prepara per sortir de tapes

EL BARRI DE PUBILLA CASES CELEBRA LA RUTA DE TAPES LOCAL ENTRE EL 14 I EL 17 DE JUNY, COINCIDINT AMB LA SEVA FESTA MAJOR.
Veure imatge de Cartell Pubilla Cases de Tapes (nova finestra)
Coincidint amb la festa major del barri, del 14 al 17 de juny tindrà lloc al barri de Pubilla Cases la ruta gastronòmica Pubilla Cases de Tapes, una activitat que impulsa la Regidoria de Comerç i Drets dels Consumidors amb la col·laboració del Centre de Formació d’Hostaleria municipal i del Gremi  d’Hostaleria i Alimentació de L’Hospitalet.

En aquesta nova edició hi participen 13 bars i restaurants que oferiran una tapa acompanyada d’una beguda al preu de 2,5 euros. Els establiments participaran en el concurs que premiarà la tapa de qualitat, a càrrec d’un jurat expert, i la tapa més popular, per votació ciutadana.

Entre les persones que participin en l’elecció de la tapa més popular se sortejaran diversos premis: un cap de setmana a la Costa Brava o al Maresme, ofert per Nautalia Viajes; una caixa variada de 12 cerveses artesanes, dues samarretes i una visita i tast a la fàbrica de Tibidabo Brewing per a dues persones; i un menú degustació per a dues persones ofert pel Centre de Formació d’Hostaleria.

El programa de rutes gastronòmiques als barris de L’Hospitalet coincideix sempre amb les festes majors dels mateixos barris i pretén impulsar la gastronomia local i, alhora, dinamitzar el comerç i la restauració al territori. A Pubilla Cases de Tapes la seguirà la Florida de Tapes (del 28 de juny a l’1 de juliol) i, més endavant, el mes de novembre ens portarà la ruta A la tardor, platillos!
Àrea de Coordinació, Planificació, Desenvolupament Econòmic i Ocupació
Carretera del Mig, 85-87 (Sortida 15 Ronda de Dalt) - 08907 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)
Carrer de Can Tries, 20 - 08902 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)