Notícies

Detall notícia

12/12/2019
Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Whatsapp

Jornada de cloenda del projecte LH FORWARD Open Innovation

Un total de 10 empreses reben assessorament per la millora de processos d’innovació i per la recerca de l’eficiència energètica
Veure imatge de 	Jornada de cloenda del projecte LH FORWARD Open Innovation (nova finestra)
L’Àrea d’Ocupació, Empresa, Turisme i Economia Social ha organitzat l’acte de cloenda del programa Open Innovation on, a través d’una taula rodona, s’ha parlat de la innovació en la indústria 4.0 i dels agents que hi donen suport.  La trobada, que s’ha celebrat a Gornal Activa, ha tingut com a eix conductor el paper estratègic de la innovació i els ajuts per impulsar els nous projectes, estimulant i activant el creixement del sector productiu de la ciutat. Un projecte que forma part de l’estratègia que l’Ajuntament porta promovent des de fa 10 anys i que pretén donar continuïtat als programes relacionats amb el foment de la innovació en el sector industrial.

L’Open Innovation és un projecte per potenciar i impulsar el teixit productiu de la ciutat, creant processos d’innovació i de recerca de l’eficiència energètica per PIMES del sector serveis i del sector industrial de L’Hospitalet. Aquest programa, que s’emmarca sota L’H Forward, s’inclou dins els projectes innovadors i experimentals de l’edició 2019, que ha estat impulsat per l’Ajuntament de L’Hospitalet i subvencionat pel SOC.

L’H Forward, a través dels seus programes  EARO, LH GASTRO i Open Innovation, pretén, a través de processos d’innovació, la millora  de l’ocupabilitat de les persones i la millora  de l’eficiència de les empreses.
Àrea d'Ocupació, Empresa, Turisme i Economia Social
Carrer Can Tries, 20 - 08902 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)