Notícies

Detall notícia

19/11/2019
Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Whatsapp

Èxit de participació en la jornada Parlem de Turisme: Estratègies per millorar l’hostaleria de L’Hospitalet

Professionals del sector de l’hostaleria i turisme van assistir ahir a la trobada del CEMFO

El Centre Municipal de Formació i Ocupació de L’Hospitalet, va acollir ahir la jornada Parlem de turisme: Estratègies per millorar l’hostaleria de L’Hospitalet. Durant tot el dia, professionals del sector com Domènech Biosca, Carmen Alcaraz, Carlota Claver i Xavi Iglesias, entre d’altres, van compartir els seus coneixements destacant el valor humà amb els més de 70 assistents a la jornada.

Durant l’acte es va destacar la importància de l’actitud que el professional ha de tenir en el tracte personal com a clau de l’èxit. Una jornada que va ser un èxit de participació i que va comptar amb les aportacions de professionals de renom del sector hostaler i amb la representació de les principals escoles d’hostaleria i turisme de l’àrea de Barcelona com l’Escola d’Hoteleria i Turisme de Barcelona (EHTB), Ostelea School of Tourism & Hospitality i  l’Escola Superior d’Hostaleria de Barcelona.

Aquesta jornada s’emmarca dins de l’estratègia que l’Ajuntament està duent a terme per fomentar la millora del sector de l’hostaleria local i el turisme gastronòmic a la ciutat.
Àrea d'Ocupació, Empresa, Turisme i Economia Social
Carrer Can Tries, 20 - 08902 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)