Notícies

Detall notícia

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Whatsapp
22/12/2017
Ocupació

L’Ajuntament de L’H convoca un nou pla d’ocupació  per  a 12 persones

Són llocs de treball d’encarregats/des de manteniment en espai públic, equipaments municipals i d’instal•lacions a l’espai públic. 

L’Ajuntament de L’Hospitalet, a través de l’Àrea de Coordinació, Planificació, Desenvolupament Econòmic i Ocupació,  obrirà el proper 2 de gener, a les 12h, una nova convocatòria d’un pla d’ocupació del programa de Foment de l’Ocupació Local 2017-18 de la Diputació de Barcelona per cobrir 12 places de suport en la gestió d’equips i feines d’encarregats/des.

El període d’inscripció s’iniciarà el proper 2 de gener de 2018 a partir de les 12h, de manera telemàtica i es tancarà el dia 9  de gener de 2018,  a les 13h.

7 de les persones seleccionades al final del procés faran feines de suport al manteniment dels espais públics, jardins, mobiliari i façanes de la ciutat i tindran un contracte de 6 mesos; i  5 de les persones seleccionades, oferiran suport al manteniment d’edificis municipals, equipaments educatius i instal•lacions a l’espai  públic de L’Hospitalet, per un període de contractació de 12 mesos.
Àrea de Coordinació, Planificació, Desenvolupament Econòmic i Ocupació
Carretera del Mig, 85-87 (Sortida 15 Ronda de Dalt) - 08907 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)
Carrer de Can Tries, 20 - 08902 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)