Notícies

Detall notícia

30/11/2020
Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Whatsapp

30 persones preparen la seva sortida al mercat laboral amb la nova "Lanzadera Conecta Empleo" de L'Hospitalet de Llobregat

Veure imatge de 30 persones preparen la seva sortida al mercat laboral amb la nova "Lanzadera Conecta Empleo" de L'Hospitalet de Llobregat (nova finestra)

La nova "Lanzadea Conecta Empleo" de L'Hospitalet de Llobregat ha començat a funcionar aquest mes de novembre per ajudar persones sense feina a reactivar la seva recerca de treball amb noves tècniques d'orientació laboral.

Actualment, està integrada per 22 dones i 8 homes, amb edats compreses entre els 25 i els 60 anys, i amb diversos nivells formatius (des d'Estudis Bàsics fins a Màster/Postgrau).

Hi ha qui busca el seu primer treball i qui persegueix una nova oportunitat laboral després d'anys d'experiència en diferents sectors, com a Administració, Vendes, Recursos Humans, Atenció al Client, Màrqueting o Comptabilitat, entre altres.

Cultura colaborativa
Mariana Reyna és la tècnic que ha realitzat el procés de selecció i l'encarregada de gestionar la llançadora durant els pròxims cinc mesos. Explica que els participants tenen perfils molt diversos, però molt complementaris. La seva tasca ara és convertir-se en un equip, millorar les seves competències transversals i digitals, compartir experiències i coneixements, reactivar la seva recerca de treball de forma colaborativa i obtenir noves oportunitats laborals.

"Demanden orientació en l'actualització de currículum, entrevistes, contacte amb empreses, comunicació, marca personal, xarxes socials i prospecció d'ofertes", especifica Mariana Reyna.

Format 100% online
La Lanzadera Conecta Empleo de L'Hospitalet de Llobregat es desenvolupa en un format 100% online. És a dir, els seus participants es reuneixen diversos dies a la setmana en sessions virtuals, a través de diferents aplicacions, com Meet.

Per a millorar la seva ocupabilitat
En aquestes sessions, els participants realitzaran dinàmiques d'intel·ligència emocional per aprendre a desenvolupar un pla integral de recerca d'ocupació i enfocar el seu objectiu professional; aprendran nous programes per actualitzar el seu currículum; assajaran entrevistes de treball per guanyar confiança i seguretat en els processos de selecció; reforçaran les seves competències transversals i habilitats digitals; treuran partit al Smartphone i les xarxes socials per a la recerca d'ocupació online, realitzaran mapes d'empleabilitat i contactaran amb empreses.

Àrea d'Ocupació, Empresa, Turisme i Economia Social
Carrer Can Tries, 20 - 08902 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)