Notícies

Detall notícia

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Whatsapp
11/12/2018
Empresa i ocupació

El programa L’H GASTRO acaba amb un networking entre empresaris i alumnes

L’acte de cloenda d'ahir va significar la presentació formal dels alumnes d’hostaleria davant un grup d’establiments, amb vista a possibles incorporacions.
L’Àrea de Coordinació, Planificació, Desenvolupament Econòmic i Ocupació va organitzar ahir al matí l’acte de cloenda del programa L’H Gastro 2017-2018, que va tenir lloc al restaurant del Centre de Formació d’Hostaleria de l’Ajuntament de L’Hospitalet.
La trobada va tenir com a eix central la presentació dels alumnes d’hostaleria que han finalitzat la seva formació L’H Gastro davant d'un grup seleccionat d’establiments del municipi, la major part dels quals ha rebut també formació i assessorament personalitzat dins del programa.
L’objectiu era culminar el projecte amb la trobada entre els protagonistes dels dos eixos directrius del programa: les empreses que han rebut assessorament expert en direcció de negocis hostalers i els alumnes de la formació “Noves tendències en el sector gastronòmic”. Junts, van tenir l’ocasió de compartir l’experiència d’haver seguit el programa i d’explorar la possibilitat d’incorporació dels alumnes en aquests establiments com a cuiners o personal de sala.
L’assistència de l’acte va ser d’una trentena de persones i la gran part dels establiments va manifestar la intenció d’incorporar a la seva plantilla nous professionals ben preparats i amb iniciativa. De fet, en el mateix networking ja es van tancar dates per mantenir entrevistes de major profunditat amb vistes a una possible contractació.

Innovació en el sector
L’H Gastro és un programa d’innovació, dissenyat per impulsar la competitivitat i per produir un salt de qualitat en tots els àmbits del sector gastronòmic de la ciutat. Així, a més de formar treballadors i posar al seu abast recursos sobre noves tendències del sector, el pla ha tingut una segona línia centrada en la innovació en el teixit productiu, amb mentories sobre gestió empresarial i sobre estratègies de negoci. L’oportunitat que ha generat l’augment del turisme a la ciutat ha fet palesa la necessitat d’incrementar l’excel·lència en aquest àmbit.
Àrea de Coordinació, Planificació, Desenvolupament Econòmic i Ocupació
Carretera del Mig, 85-87 (Sortida 15 Ronda de Dalt) - 08907 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)
Carrer de Can Tries, 20 - 08902 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)