Notícies

Detall notícia

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Whatsapp
25/06/2018
Restauració 

La Florida, a punt per la seva ruta de tapes

EL BARRI DE LA FLORIDA CELEBRA LA RUTA DE TAPES LOCAL ENTRE EL 28 DE JUNY I L'1 DE JULIOL, COINCIDINT AMB LA SEVA FESTA MAJOR.
Veure imatge de La Florida de Tapes (nova finestra)
Coincidint amb la festa major del barri, del 28 de juny a l'1 de juliol tindrà lloc al barri de la Florida la ruta gastronòmica La Florida de Tapes, una activitat que impulsa la Regidoria de Comerç i Drets dels Consumidors amb la col·laboració del Centre de Formació d’Hostaleria municipal i del Gremi  d’Hostaleria i Alimentació de L’Hospitalet.

En aquesta nova edició hi participen 12 bars i restaurants que oferiran una tapa acompanyada d’una beguda al preu de 2,5 euros. Els establiments participaran en el concurs que premiarà la tapa de qualitat, a càrrec d’un jurat expert, i la tapa més popular, per votació ciutadana.

Entre les persones que participin en l’elecció de la tapa més popular se sortejaran diversos premis: un cap de setmana a la Costa Brava o al Maresme, ofert per Nautalia Viajes; una caixa variada de 12 cerveses artesanes, dues samarretes i una visita i tast a la fàbrica de Tibidabo Brewing per a dues persones; i un menú degustació per a dues persones ofert pel Centre de Formació d’Hostaleria.

El programa de rutes gastronòmiques als barris de L’Hospitalet coincideix sempre amb les festes majors dels mateixos barris i pretén impulsar la gastronomia local i, alhora, dinamitzar el comerç i la restauració al territori.  La Florida de Tapes (del 28 de juny a l’1 de juliol) ja és l'última de les rutes de tapes dels barris d'aquest any. Més endavant, el mes de novembre ens portarà la ruta A la tardor, platillos!

Àrea de Coordinació, Planificació, Desenvolupament Econòmic i Ocupació
Carretera del Mig, 85-87 (Sortida 15 Ronda de Dalt) - 08907 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)
Carrer de Can Tries, 20 - 08902 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)