Notícies

Detall notícia

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Whatsapp
08/05/2018
Restauració

Les rutes gastronòmiques dels barris arrenquen amb Sant Josep de Tapes

DESPRÉS DE SANT JOSEP (DEL 10 AL 13 DE MAIG), VINDRAN LA RESTA DE RUTES
Sant Josep de TapesVeure imatge de Sant Josep de Tapes (nova finestra)
Del 10 al 13 de maig s’inicia al barri de Sant Josep el programa de rutes gastronòmiques als barris de L’Hospitalet amb Sant Josep de Tapes, una activitat que impulsa la Regidoria de Comerç i Drets dels Consumidors amb la col•laboració del Centre de Formació d’Hostaleria municipal i del Gremi  d’Hostaleria i Alimentació de L’Hospitalet.

En aquesta nova edició hi participen 11 bars i restaurants que oferiran una tapa acompanyada d’una beguda al preu de 2,5 euros. Els establiments participaran en el concurs que premiarà la tapa de qualitat, a càrrec d’un jurat expert, i la tapa més popular, per votació ciutadana. L’establiment guardonat amb la tapa més popular rebrà, a més, un val regal de 200 euros ofert pel Centre Comercial La Farga.

Entre les persones que participin en l’elecció de la tapa més popular se sortejaran diversos premis: una caixa regal a càrrec dels establiments participants a la ruta gastronòmica; un menú degustació per a dues persones al Centre de Formació d’Hostaleria de l’Ajuntament de L’Hospitalet, i també dos vals de regal de 200 euros cadascun per al Centre Comercial La Farga.

El programa de rutes gastronòmiques als barris de L’Hospitalet coincideix amb les festes majors dels barris i pretén impulsar la gastronomia local i, alhora, dinamitzar el comerç i la restauració al territori. A Sant Josep de Tapes la seguiran les rutes a Santa Eulàlia (del 31 de maig al 3 de juny), Can Serra (del 7 al 10 de juny), Pubilla Cases (del 14 al 17 de juny) i, finalment, la Florida (del 28 de juny a l’1 de juliol). Més endavant, el mes de novembre ens portarà, finalment, la ruta A la tardor, platillos!
Àrea de Coordinació, Planificació, Desenvolupament Econòmic i Ocupació
Carretera del Mig, 85-87 (Sortida 15 Ronda de Dalt) - 08907 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)
Carrer de Can Tries, 20 - 08902 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)