Notícies

Detall notícia

29/11/2022
Promoció Econòmica i Turisme
Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Whatsapp

A la tardor, platillos! finalitza amb un 80 % més de platillos venuts que el 2021

La 8a edició ha comptat amb 25 establiments, que han venut més de 8.400 platillos
Veure imatge de A la tardor, platillos! finalitza amb un 80 % més de platillos venuts que el 2021 (nova finestra)

La 8a edició de la ruta gastronòmica A la tardor, platillos! va acabar ahir amb 8.467 platillos venuts, un 80 % més que l’any 2021 (4.700 platillos), i ha superat el nivell de vendes d’abans de la pandèmia (6.115 platillos el 2019). De l’1 al 27 de novembre, 25 establiments han ofert els seus platillos de tardor, amb productes de proximitat, pel preu de 4 euros.

Un jurat format per Carmen Alcaraz; les caps dels programes de Formació i Ocupació de L’Hospitalet; membres del Centre de Formació d’Hostaleria i Turisme i del Gremi d’Hostaleria i Alimentació, i del blog “L’Hospitalet Gastronòmic” decidirà tres dels quatre guardons que s’atorguen: el Platillo més Saborós, el Platillo més Creatiu i el Platillo de Millor Qualitat Gastronòmica.

Pel que fa a l’última categoria, el Platillo de L’Hospitalet, és escollida pels ciutadans. Cada establiment disposava d’una urna perquè els comensals votessin el seu platillo preferit. El pròxim 12 de desembre s’anunciaran els restaurants guanyadors de les diferents categories en un acte a Diversus a les 17.30 hores.

A la tardor, platillos! està impulsada per l’Àrea de Promoció Econòmica i Turisme de l’Ajuntament de L’Hospitalet. S’emmarca en els projectes destinats a la promoció i la dinamització de la gastronomia local i a la consolidació de la ciutat com a destí turístic gastronòmic, com ara les rutes gastronòmiques als diferents barris de la ciutat o la Primavera de Tapes.

Aquesta acció forma part de les iniciatives que l’Ajuntament du a terme per promoure i apropar l’oferta gastronòmica de qualitat a visitants i a la ciutadania de L’Hospitalet.

Àrea de Promoció Econòmica i Turisme
Carrer Can Tries, 20 - 08902 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona) Avís legal