Notícies

Detall notícia

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Whatsapp
05/03/2018
Gastronomia

El xef Omar Díaz és el padrí de la ruta gastronòmica Primavera de Tapes

MES DE QUARANTA ESTABLIMENTS PARTICIPARAN  EN L’ESDEVENIMENT D’ENGUANY
Veure imatge de El xef Omar Díaz és el padrí de la ruta gastronòmica Primavera de Tapes (nova finestra)
La preparació de la ruta gastronòmica Primavera de tapes 2018 ja està en marxa.  Els més de quaranta establiments participants a la ja tradicional activitat gastronòmica han presentat les seves creacions culinàries al Centre de Formació d’Hostaleria de l’Ajuntament de L’Hospitalet.

Enguany el jurat degustador compta com a padrí amb Omar Díaz, un cuiner que plasma des del seu establiment una oferta de “tapeo canalla de barrio” fonamentada en uns bons productes.  El xef, de 37 anys, va aprendre les bases de la cuina tradicional de la mà d’Isidre Soler al Celler de Can Roca, i amb Juan María Arzak al seu restaurant del País Basc.

Posteriorment va treballar novament amb els germans Roca a l’Hotel Omm; a les ordres del xef Philippe Leblay, al Círculo Ecuestre; i es va aproximar a la cuina de producte al Gresca, amb Rafa Peña. Amb aquestes experiències, Díaz ha obert el seu propi restaurant a Barcelona, el Bar Omar, des d’on ofereix el valor emocional d’uns plats d’arrel tradicional i respectuosos amb el producte que aposten pel futur.

La ruta gastronòmica Primavera de tapes 2018 se celebra del 19 al 23 d’abril del 2018, en el marc de les Festes de Primavera de la ciutat.
Àrea de Coordinació, Planificació, Desenvolupament Econòmic i Ocupació
Carretera del Mig, 85-87 (Sortida 15 Ronda de Dalt) - 08907 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)
Carrer de Can Tries, 20 - 08902 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)