Notícies

Detall notícia

28/07/2022
Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Whatsapp

Lanzaderas Conecta Empleo 2022

Obert el període d'inscripció
Lanzadera conecta empleoVeure imatge de Lanzaderas Conecta Empleo 2022 (nova finestra)

“Lanzaderas Conecta Empleo” és un programa gratuït per a ajudar persones en situació d'atur a impulsar la seva cerca de treball amb noves tècniques d'orientació laboral i eines digitals

Els seus participants comptaran amb el suport d'especialistes per a aprendre a realitzar un pla integral de cerca d'ocupació, actualització de currículum, simulació d'entrevistes de treball i contacte amb empreses.

Poden participar homes i dones en situació de desocupació, amb edats compreses entre els 18 i els 60 anys; amb qualsevol nivell d'estudis i procedents de qualsevol sector laboral, amb o sense experiència prèvia.

Les persones interessades disposen fins al 26 de setembre per a realitzar la seva inscripció aquí o de manera presencial en les instal·lacions de Gornal Activa.

La iniciativa està impulsada per Fundación Santa María la Real i Fundación Telefónica; compta amb el cofinançament del Fons Social Europeu i la col·laboració de l'Ajuntament de L'Hospitalet de Llobregat.

La ciutat comptarà a l'octubre amb una nova Lanzadera conecta empleo, un programa gratuït d'orientació laboral per a ajudar persones en desocupació a reactivar la seva cerca de treball en equip, amb noves tècniques d'orientació i eines digitals, adaptades al nou mercat laboral.

 

Àrea d'Ocupació, Empresa, Turisme i Economia Social
Carrer Can Tries, 20 - 08902 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona) Avís legal