Notícies

Detall notícia

09/01/2023
Nadal L'H
Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Whatsapp

L’Hospitalet conclou les activitats de Nadal amb èxit de participació

La ciutat ha comptat amb quatre grans espais temàtics als quals s’ha accedit mitjançant reserva prèvia d’entrada
Veure imatge de L’Hospitalet conclou les activitats de Nadal amb èxit de participació (nova finestra)

L’Hospitalet ha celebrat el Nadal en una edició completament normalitzada després de la pandèmia. Sota el lema “Sent la màgia de Nadal a L’Hospitalet”, l’Ajuntament, entitats de la ciutat, associacions de comerciants i mercats municipals han organitzat més de 150 activitats que han arribat a tots els barris. 

La ciutat ha comptat amb quatre grans espais temàtics als quals s’ha accedit mitjançant reserva prèvia d’entrada. En paral·lel, s’han habilitat cues sense reserva per a tots els actes excepte per a la Fàbrica de Joguines. Així, 60.000 persones han gaudit d’aquestes activitats: 16.228 persones, al Circ d’Hivern, instal·lat al carrer de la Feixa Llarga amb la travessia Industrial; 18.532 persones més, al Campament Reial, al parc de les Planes; 13.514, a la Fàbrica de Joguines, a Can Trinxet, i 12.697 més, al Jardí Secret i la Fàbrica de Caramels, al parc de la Marquesa i Torre Barrina, respectivament.
Durant la cavalcada, més de 50.000 hospitalencs i hospitalenques van donar la benvinguda als Reis Mags. Enguany, la desfilada va ser de nou una oda al Mediterrani i durant el trajecte es van llançar 4.500 quilos de caramels i es van repartir 400 quilos de carbó.

Enguany, el pessebre institucional que s’instal·la al vestíbul de l’Ajuntament ha rebut 12.207 visites. El pessebre, realitzat de manera artesanal, és obra de Miguel Romero, Carlos Buj i Joan Campamà, un grup de joves pessebristes.

Àrea de Promoció Econòmica i Turisme
Carrer Can Tries, 20 - 08902 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona) Avís legal