Notícies

Detall notícia

03/06/2019
Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Whatsapp

“Comerç AMB futur”: formació al sector del comerç

INSCRIPCIÓ OBERTA ALS CURSOS DE FORMACIÓ
Veure imatge de “Comerç AMB futur”: formació al sector del comerç (nova finestra)
L’Ajuntament de L’Hospitalet impulsa el programa formatiu “Comerç AMB futur”, una iniciativa nascuda dins del “Projecte Singular: Pacte local pel comerç de L’Hospitalet” i subvencionat per l’Àrea Metropolitana de Barcelona.

“Comerç AMB futur” és una iniciativa per fomentar l’ocupació dels ciutadans i ciutadanes. Posant la mirada en el desenvolupament de competències i habilitats professionals per millorar la qualificació professional i afavorir la inserció laboral en el sector del comerç.
Una oportunitat per a persones en recerca de feina, emprenedors i professionals del comerç. La inscripció es pot fer a través del cercador de cursos de la web de Dinamització Local. 

• Anglès Comercial bàsic
Del 4 al 20 de juny, de 9:30h - 13:30h
Curs per desenvolupar competències comunicatives alhora de comunicar-se amb els clients fent servir la pràctica activa dins l’aula. Conèixer i dotar d’expressions i terminologia específica de l’àmbit comercial.

• Comerç a través de les xarxes socials
Del 1 al 4 de juliol, de  9:30h - 13:30h
Aprendre a gestionar les xarxes socials per promocionar el meu negoci a través d’aplicacions com facebook, instagram, whatsapp...

• Aparadorisme
Del 8 al 11 de  juliol, de 9:30h - 13:30h
Proporcionar tècniques per animar el punt de venda, realitzar promocions comercials, dissenyar rètols i cartells per a l'establiment, i incrementar la rendibilitat de l'espai mitjançant tècniques creatives.

• Tècniques de venda i formació de venedors
Del 8 al 11 de juliol, de 9:30h - 13:30h
Analitzar, comprendre i adquirir coneixements sobre el procés comunicatiu en una situació de venda i l'argumentació que cal fer, com aprendre a detectar indicis de compra i tècniques per presentar el preu i tancar la venda.

• Tallers de Coaching laboral: Motivació i Marca personal
3 sessions els dies  5, 12 i 17 juliol, de 10:00h - 13:00h
Tallers per desenvolupar estratègies personals per empoderar a les persones en la recerca de feina o alhora d’emprendre un negoci. Aprendre a crear una marca personal així com els mecanismes per diferenciar-se i afrontar amb èxit les entrevistes de treball.

Per a la tardor es continuarà amb els cursos formatius i en els què es podran fer pràctiques a les parades dels mercats municipals de L’Hospitalet.


• Curs de dependent/a: Pollastre i derivats
• Curs de dependent/a: Xarcuteria
• Curs de dependent/a: Peixateria
Àrea d'Ocupació, Empresa, Turisme i Economia Social
Carrer Can Tries, 20 - 08902 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)