Notícies

Detall notícia

13/07/2022
Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Whatsapp

El proper mes de setembre s'obriran les inscripcions a les noves borses de Promoció Econòmica i Turisme 

Veure imatge de El proper mes de setembre s'obriran les inscripcions a les noves borses de Promoció Econòmica i Turisme  (nova finestra)

Durant el període comprés entre el 01 de setembre i el 29 de setembre del 2022 s’obriran les inscripcions a les següents borses de l’Àrea de Promoció Econòmica i Turisme:

  1. Personal docent per impartir d'accions formatives de l'àrea de promoció econòmica i turisme.
  2. Personal titulat superior per a la gestió de programes i projectes dins l'àmbit del desenvolupament econòmic, formació Ocupacional, foment de l'ocupació i promoció del turisme de l'àrea de promoció econòmica i turisme.
  3. Personal titulat mitjà per a la gestió de programes i projectes dins l'àmbit del desenvolupament econòmic, formació ocupacional, foment de l'ocupació i promoció del turisme de l'àrea de promoció econòmica i turisme.

Les inscripcions es realitzaran des de la Seu Electrònica de l’Ajuntament de L’Hospitalet: https://seuelectronica.l-h.cat/


S’adjunten els acord de la Junta de Govern Local on es concreten la documentació que s’haurà d’aportar i la normativa associada a aquestes borses.

Àrea d'Ocupació, Empresa, Turisme i Economia Social
Carrer Can Tries, 20 - 08902 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona) Avís legal