Notícies

Detall notícia

22/11/2013
Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Whatsapp

Un programa de formació i treball donarà feina a 89 ciutadans de L’Hospitalet

Peonatge especialitzat, suport administratiu, peonatge de civisme i ordenances són les activitats demandades

Les sol•licituds s’han de presentar del 25 al 29 de novembre mitjançant aquest web
Veure imatge de Treball i Formació (nova finestra)

L’Ajuntament de L’Hospitalet, a través de l’Àrea de Promoció Econòmica i Ocupació, treu una nova convocatòria d’ocupació de 89 places —subjecta a subvenció del Departament d’Empresa i Ocupació de la Generalitat—, adreçada a persones especialistes en activitats de jardineria, construcció, fusteria, electricitat, neteja de solars, publicitat, arranjament de mobiliari urbà, arxiu i administració. El contracte serà per sis mesos.

El període d’inscripció és del dilluns 25 al divendres 29 de novembre i els requisits per accedir-hi són: estar en situació d’atur i inscrits ininterrompudament a l’Oficina de Treball com a demandants d’ocupació des del 8 de juliol de 2013, així com els aturats inscrits a l'Oficina de Treball amb data d'abans del 8 de juliol; no percebre prestació de desocupació ni subsidi; no ser preceptors del pla Prepara o renda activa d’inserció (RAI) en el moment de l’oferta; no haver estat contractats per una durada de 6 mesos per un pla o taller d’ocupació o casa d’oficis entre l’1 de juliol de 2012 i el 31 d’octubre de 2013, i estar empadronats a L’Hospitalet amb data del 31 d’octubre de 2012.

Les places ofertades segons activitat es distribueixen de la manera següent: 39 places són per a peons especialistes; 25, per a auxiliars administratius i 25, per a peons de civisme i ordenances. La distribució de l’oferta s’ha fet tenint en compte la igualtat entre gèneres —45 places són per a homes i 44 per a dones—, i els percentatges de demanda que es van produir l’any passat en cadascuna de les especialitats, ja que són diferents entre homes i dones. D’altra banda, també s’ha incidit en les franges d’edat, segons el pes de cada grup d’edat en la distribució de l’atur registrat a L’Hospitalet, posant èmfasi en els majors de 30 anys. D’aquesta manera, el 50% de les places són per a aturats de més de 45 anys; el 40% per a persones entre 30 i 44 anys, i el 10%, per a menors de 30 anys.

En aquesta ocasió, la inscripció es realitzarà telemàticament, a través del portal web www.dinamitzaciolocallh.cat. La llista provisional d’admesos es farà pública el dia 5 de desembre de 2013 i la llista definitiva dels aspirants a la convocatòria es publicarà l’11 de desembre. El 12 de desembre es publicaran les llistes provisionals de les persones que han estat seleccionades —mitjançant procediment de sorteig—, a les quals se les convocarà per formalitzar la contractació, que serà per un període de 6 mesos.

Àrea d'Ocupació, Empresa, Turisme i Economia Social
Carrer Can Tries, 20 - 08902 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona) Avís legal