Notícies

Detall notícia

09/10/2020
Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Whatsapp

L’Ajuntament posa a disposició dels restauradors de la ciutat dues formacions en línia gratuïtes

Tindran lloc durant el mes de novembre i aconsellaran sobre matèries vinculades a la covid-19 i als serveis de venda a domicili
Veure imatge de L’Ajuntament posa a disposició dels restauradors de la ciutat dues formacions en línia gratuïtes (nova finestra)

L’Ajuntament de L’Hospitalet de Llobregat, mitjançant l’Àrea d’Ocupació, Empresa, Turisme i Economia Social, ha organitzat dos webinars dirigits als restauradors de la ciutat. Aquestes formacions gratuïtes, que es realitzaran durant el mes de novembre, tenen com a objectiu ajudar i acompanyar un dels sectors més afectats arran l’arribada de la crisi sanitària a la ciutat.

Aquesta iniciativa s’impulsa des de la unitat de Turisme juntament amb el recolzament del Gremi d’Hostaleria i Alimentació de L’Hospitalet i serà impartida per Barra de Ideas, empresa consultora especialitzada en el sector gastronòmic.

El primer webinar, “Gestió de la covid-19 als negocis d’hostaleria”, tindrà lloc el 2 de novembre. La formació serà a càrrec de Patricia Estanheiro, experta en seguretat alimentària i abordarà els processos necessaris per minimitzar els riscos i gestionar amb garanties un local davant la covid-19.

La segona formació, programada per al dia 9 de novembre, “Consells pràctics per tenir èxit amb el delivery”, anirà a càrrec de Manel Morillo. El consultor gastronòmic serà l’encarregat de conduir la sessió i detallarà als participants com poden adaptar la seva operativa a un servei de recollida (take away) o a domicili (delivery).

Ambdues formacions tindran una durada de 120 minuts i es realitzaran en horari de tarda, a les 17:30h. Cal destacar que aquestes accions formatives disposen de places limitades i que es tindrà en compte l’ordre d’inscripció. Mitjançant un missatge de correu electrònic es confirmarà als usuaris la plaça assignada i se’ls detallarà l’enllaç pel qual podran accedir a la formació.

Les inscripcions es podran realitzar al web www.dinamitzaciolocallh.cat o bé trucant als telèfons de l'Oficina de Serveis a l’Empresa 93 403 69 43 / 93 402 60 23.

Aquesta acció forma part de les actuacions que està duent a terme l’Ajuntament  amb la voluntat de dotar d’eines de qualitat al sector gastronòmic de L’Hospitalet de Llobregat i aconseguir així reforçar el teixit empresarial dels restauradors de la ciutat.

Àrea d'Ocupació, Empresa, Turisme i Economia Social
Carrer Can Tries, 20 - 08902 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)