Notícies

Detall notícia

12/12/2019
Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Whatsapp

L’Hospitalet participa en el Foro de Ciudades por el Empleo

Representants de l’Ajuntament han pogut compartir les bones pràctiques i les experiències d’èxit en ocupació amb altres municipis
Veure imatge de 	L’Hospitalet participa en el Foro de Ciudades por el Empleo (nova finestra)
L’Hospitalet ha estat present en el XXIII Foro de Ciudades por el Empleo, que s’ha celebrat ahir i avui a Madrid, i que ha servit per posar en comú les polítiques que es desenvolupen des de l’àmbit local en la millora de l’ocupació.  Els representants de les ciutats han pogut compartir les bones pràctiques i experiències dels diferents municipis, i han posat en comú els problemes actuals i futurs d’aquest àmbit, però també especialment les oportunitats existents en la creació d’ocupació des dels municipis.

L’Ajuntament de L’Hospitalet, per mitjà dels representants de l’Àrea d’Ocupació, Empresa, Turisme i Economia Social, ha reafirmat en el fòrum el seu compromís en la creació d’ocupació de qualitat i ha explicat el seu model, centrat en el treball per alinear les necessitats de les persones amb la demanda de les empreses, enfocat en les oportunitats que té el territori.

El Foro de Ciudades por el Empleo aplega 25 ciutats que representen el 33% de les entitats locals de més de 100.000 habitants de l’Estat i juntes sumen més de 10 milions de persones. Entre les ciutats que hi han participat s’inclouen Madrid, Sevilla o València. Entre les ciutats catalanes, a més de L’Hospitalet, també hi han assistit Barcelona i Lleida. El fòrum ha comptat també amb la participació d’altres institucions i organismes de l’Estat, com la Comunitat de Madrid o el Servei Públic d’Ocupació Estatal (SEPE).
Àrea d'Ocupació, Empresa, Turisme i Economia Social
Carrer Can Tries, 20 - 08902 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)