Notícies

Detall notícia

11/06/2020
DES DE L'ÀREA D'OCUPACIÓ, EMPRESA, TURISME I ECONOMIA SOCIAL
Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Whatsapp

L'Ajuntament posa en marxa la distribució de cartells informatius per a restauradors sobre les mesures de la Fase 2

Veure imatge de L'Ajuntament posa en marxa la distribució de cartells informatius per a restauradors sobre les mesures de la Fase 2  (nova finestra)

L’Àrea d’Ocupació, Empresa, Turisme i Economia Social de l’Ajuntament de L’Hospitalet, posa a disposició dels restauradors i dels seus clients cartells informatius on s’expliquen les diferents mesures que han entrat en vigor a la Fase 2 del Pla per a la transició cap a una nova normalitat.

A partir d’avui, s’inicia la distribució de cartells informatius per els diferents establiments de restauració i hostaleria de la ciutat. D’aquesta manera, es posa a disposició de la ciutadania i dels restauradors de L’Hospitalet tota la informació necessària per tal de complir amb les mesures establertes per aquesta fase 2 i garantir, per tant, la protecció de treballadors i clients, tant a l’interior dels locals com a les terrasses.

Dilluns es va establir la reobertura al públic dels establiments d'hostaleria i restauració per a consum en el local, llevat dels locals de discoteques i bars d'oci nocturn, sempre que no se superi el quaranta per cent del seu aforament i es compleixin un conjunt de mesures.
S'estableixen mesures per garantir la protecció dels treballadors en el seu lloc de treball, així com per evitar la concentració de persones en determinats moments. Com a resum:

 

 

- Mesures a l’interior del local


L’ocupació màxima en el local és del 40 % de l’aforament (en relació a la llicència municipal).

Cal mantenir una distància de 2 metres entre persones que ocupen taules diferents i amb un màxim de 15 persones per taula o grup de taules.

El client ha d’esperar el permís del cambrer/a per ocupar un espai de consum, i haurà de fer-ho sense causar aglomeracions i respectant l’itinerari marcat.

Cal tenir dispensadors de gel hidroalcohòlic a disposició dels clients.

S’ha d’evitar fer servir cartes o altres elements d’ús comú. En cas que no sigui possible, cal
desinfectar-los després de cada ús.

Horari segons llicència vigent.

Les taules i cadires s’han de desinfectar entre uns clients i els següents.

S’ha d’establir una ocupació màxima dels lavabos: una persona per cada 4m² (excepte persones amb necessitat d’assistència). En el cas de lavabos més grans, es poden utilitzar fins a 1/3 dels urinaris, sempre guardant la distància de 2 metres.

 

- Mesures a les terrasses

Les terrasses poden omplir fins a un màxim del 50 % de l’aforament.

És obligatori l’ús de mascareta sempre que no sigui possible garantir la distància física de 2metres amb altres persones.

Horari segons llicència vigent.

Les taules i cadires s’han de desinfectar entre uns clients i els següents.

S’ha de mantenir una distància de 2 metres entre taules i amb un màxim de 15 persones per taula o grup de taules.

El client ha d’esperar el permís del cambrer/a per ocupar un espai de consum, i haurà de fer-ho sense causar aglomeracions i respectant l’itinerari marcat.

Cal tenir dispensadors de gel hidroalcohòlic a disposició dels clients.

S’ha d’evitar fer servir cartes o altres elements d’ús comú. En cas que no sigui possible, cal
desinfectar-los després de cada ús.

S’ha d’establir una ocupació màxima dels lavabos: una persona per cada 4 m² (excepte persones amb necessitat d’assistència). En el cas de lavabos més grans, es poden utilitzar fins a 1/3 dels urinaris, sempre guardant la distància de 2 metres.

 

Des de l'Àrea d'Ocupació, Empresa, Turisme i Economia Social es dona així suport als restauradors de la ciutat i es contribueix a impulsar l'economia local.
 

Àrea d'Ocupació, Empresa, Turisme i Economia Social
Carrer Can Tries, 20 - 08902 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)