Notícies

Detall notícia

02/11/2020
Servei d'assessorament tècnic comercial al barri de Santa Eulàlia
Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Whatsapp

Programa "Comerç Amunt" 

Servei d'assessorament dirigit al comerç urbà i/o parades de mercat ubicades a Santa Eulàlia
Assessorament Tènci ComercialVeure imatge de Comerç Amunt Santa Eulàlia (nova finestra)

Ets un establiment o parada de mercat ubicat al barri de Santa Eulàlia? Davant de la situació que està vivint el comerç urbà per la situació de crisi sanitària i econòmica de la Covid-19, t’has plantejat la imatge que transmets i vols millorar-la? Coneixes els teus clients i disposes d’eines per fidelitzar-los? Busques noves fórmules per incentivar la demanda?

La Unitat de Promoció Comercial de la ciutat et vol acompanyar amb el programa “Comerç Amunt” que ofereix assessorament professional individualitzar per reactivar la teva activitat. Disposaràs de 6 hores de consultoria presencial a la teva botiga i/o per mitjans telemàtics, respectant els teus ritmes de treball i de forma gratuïta.

Si vols conèixer el projecte, omple el formulari que apareix al següent enllaç:

3,2,1 Acció. Programa "Comer Amunt"

L’equip contactarà amb tu per valorar la teva sol·licitud i concretar les visites en presencial o per un  sistema informatitzat.

Comerç Amunt” és un programa de la Secció de Mercats, Comerç i Consum de l’Ajuntament de L’Hospitalet per potenciar el teixit comercial urbà de la ciutat. Està impulsat per la Unitat de Promoció Comercial cofinançat amb la Diputació de Barcelona i el suport de l’Associació de Venedors del Mercat Municipal de Santa Eulàlia, l’Associació de Parades Exteriors del Mercat de Santa Eulàlia i el Grup de Comerciants de Santa Eulàlia.

Àrea d'Ocupació, Empresa, Turisme i Economia Social
Carrer Can Tries, 20 - 08902 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona) Avís legal