Notícies

Detall notícia

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Whatsapp
21/06/2018
Empresa i tecnologia

L’Hospitalet compta amb la primera pista coberta per fer volar drons

Veure imatge de Empresa drons (nova finestra)
 L’Hospitalet és el primer municipi espanyol i un dels primers d’Europa a disposar d’una pista coberta per fer volar drons de forma legal. L’alcaldessa, Núria Marín, acompanyada pel regidor del Districte I, Jaume Graells, va visitar ahir l’empresa Indrone Park, que ofereix espais per fer-hi competicions i perquè pilots experts millorin la seva tècnica.

L’empresa, que compta amb unes instal·lacions de 1.400 metres quadrats, també ofereix diferents serveis com workshops per a empreses, disseny i impressió 3D i formació per fer volar aquests aparells.

L’alcaldessa va donar la benvinguda a la ciutat a aquesta nova empresa lligada a les noves tecnologies. “El món dels drons és un sector en expansió amb grandíssimes possibilitats de desenvolupament. Estic segura que aquesta innovadora proposta serà molt exitosa”, va explicar Marín.

Aquest divendres, en el marc de la Festa Major del Centre, Indrone Park ofereix un taller de drons adreçat a joves a partir de 10 anys  (a les 18.30 hores, a la Biblioteca Can Sumarro).
Àrea de Coordinació, Planificació, Desenvolupament Econòmic i Ocupació
Carretera del Mig, 85-87 (Sortida 15 Ronda de Dalt) - 08907 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)
Carrer de Can Tries, 20 - 08902 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)