Notícies

Detall notícia

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Whatsapp
24/10/2018
Turisme

Obre les seves portes a Granvia L’Hospitalet el primer hotel a Espanya de la cadena easyHotel

AMB UN TOTAL DE DIVUIT HOTELS DE PRIMER NIVELL I UNA OFERTA DE 2.000 HABITACIONS, L'H ÉS UNA DE LES DEU PRIMERES DESTINACIONS TURÍSTIQUES DE CATALUNYA.
Veure imatge de Easy Hotel (nova finestra)
L’alcaldessa de L’Hospitalet, Núria Marín, ha assistit a la inauguració del primer hotel que el grup britànic easyHotel obre a Espanya, concretament al Districte Econòmic Granvia L’H. A la presentació hi eren Marc Vieilledent, CDO (chief development officer) d’easyHotel; Jorge Rodriguez Fisac, country manager d’easyHotel a Espanya; el tinent d’alcaldia de Coordinació, Planificació, Desenvolupament Econòmic i Ocupació, Francesc Belver, i la regidora de Turisme i Desenvolupament Econòmic, Rocío Ramírez.

L’hotel easyHotel està situat a l’avinguda de la Granvia de L’Hospitalet, compta amb 204 habitacions que es caracteritzen per la seva funcionalitat i simplicitat, i suma un nou equipament a la ja potent infraestructura hotelera del municipi. A l’hora de triar L’Hospitalet, easyHotel ha valorat l’entorn de la plaça d’Europa; la proximitat amb l’Aeroport, el recinte firal i el centre de Barcelona; les bones connexions en transport públic, i els serveis al seu entorn, com ara els centres comercials.

L’alcaldessa ha donat la benvinguda al grup hoteler a la ciutat i ha recordat que aquest entorn no sempre ha estat així: “Fa uns anys aquest espai estava ocupat per usos residuals i gràcies al treball i la col•laboració de tothom l’hem convertit en un espai de màxima centralitat, amb un alt atractiu per a les empreses i generador de llocs de treball i nous recursos per a l’Administració”.

Núria Marín ha explicat que “cada setmana venen a la ciutat inversors a explorar espais i condicions. Tenim el planejament aprovat i els terrenys per acollir noves promocions. Estimem que el 2020 podem tenir 9 equipaments hotelers més a L’Hospitalet”.

L’Hospitalet compta amb una oferta hotelera de qualitat, que dona resposta tant a la demanda del turisme de negocis, lligat a l’activitat de la Fira, com al turisme d’oci, per la proximitat a Barcelona, i, també, al turisme esportiu. Amb un total de divuit hotels de primer nivell i una oferta de 2.000 habitacions, és una de les deu primeres destinacions turístiques de Catalunya.

L’any 2017, els hotels de la ciutat han tingut 740.000 pernoctacions per part d’uns 321.000 viatgers, dels quals 2 de cada 3 procedien de l’estranger.

La cadena easyHotel té actualment tres equipaments hotelers en propietat a Regne Unit, i disposa d’una vintena d’establiments franquiciats en diferents països europeus. Per la seva filosofia, s’adreça a un públic jove, famílies, executius i viatgers que assisteixen a esdeveniments corporatius, culturals i d’oci.
Àrea de Coordinació, Planificació, Desenvolupament Econòmic i Ocupació
Carretera del Mig, 85-87 (Sortida 15 Ronda de Dalt) - 08907 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)
Carrer de Can Tries, 20 - 08902 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)