Notícies

Detall notícia

13/03/2020
Nota informativa del SOC
Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Whatsapp

Nota informativa 01/2020-SARS-COV-2 - Accions grupals

Davant la Resolució SLT/720/2020 del Departament de Salut, per la qual s’adopten noves mesures addicionals per a la prevenció i el control de la infecció pel SARS-CoV-2, el Servei Públic d’Ocupació de Catalunya, el Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya, la direcció general de Relacions Laborals, Treball Autònom, Seguretat i Salut Laboral i la direcció general d’Economia Social, Tercer Sector i Cooperatives, informen que cal que els centres propis i les entitats dels diferents programes que impulsen, adoptin les mesures preventives següents:

1. S’ha de contactar amb el 061 davant de qualsevol dubte relacionat amb aquesta qüestió, especialment en el cas que una persona presenti símptomes.

2. Durant 15 dies es suspenen els cursos, jornades, congressos, seminaris, sessions d’orientació i altres activitats de caràcter presencial grupal, així com presentacions i actes diversos fins a nou avís. Si el Departament de Salut ho recomana s’anirà ajustant el termini de suspensió.

3. En les actuacions individuals cal consultar i seguir de forma rigorosa totes les mesures preventives actualitzades en tot moment en el Web de Canal Salut.


Per a més informació sobre el coronavirus, consulteu aquest enllaç del Canal Salut: canalsalut.gencat.cat/coronavirus

Àrea d'Ocupació, Empresa, Turisme i Economia Social
Carrer Can Tries, 20 - 08902 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)