Notícies

Detall notícia

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Whatsapp
15/04/2019

El xef Quim Marqués és el padrí de la ‘Primavera de Tapes’ 2019

37 establiments participen en la ruta gastronòmica de les Festes de Primavera
Veure imatge de El xef Quim Marqués és el padrí de la ‘Primavera de Tapes' 2019 (nova finestra)
La ruta gastronòmica Primavera de Tapes compta aquest any amb el xef Quim Marqués com a padrí i membre del jurat que atorgarà els premis a les tapes més destacades. Marqués, xef i director del restaurant El suquet de l’Almirall de la Barceloneta, pertany a la quarta generació de cuiners de la seva família. Membre de la primera promoció de l’Escola d’Hostaleria de Barcelona, va treballar en prestigiosos restaurants com El Bulli, El Racó d’En Feixa o La Cuisine des Anges, fins que es va fer càrrec del negoci familiar. Divulgador de la cuina marinera, ha escrit diverses publicacions: ¿Qué comemos hoy? (2002), en col•laboració amb la metgessa i nutricionista Montse Folch; La cuina de la Barceloneta (2005); Come bien, vive mejor (2009), co-escrit amb la metgessa Natàlia Flores; i Cuina marinera. Les millors receptes de peix d'ara i de sempre (2010), co-escrit amb Manel Marquès.

Quim Marquès ha  col•laborat en diverses activitats del Centre de Formació d’Hostaleria de L’Hospitalet, i pren així el relleu a Ada Parellada, del restaurant Semproniana, i a Omar Díaz , del Bar Omar, anteriors xefs-padrins de la ruta gastronòmica que enguany aplega a 37 bars i restaurants de la ciutat oferint una tapa de creació i una beguda per 3 euros, del 25 al 28 d’abril.
Àrea de Coordinació, Planificació, Desenvolupament Econòmic i Ocupació
Carretera del Mig, 85-87 (Sortida 15 Ronda de Dalt) - 08907 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)
Carrer de Can Tries, 20 - 08902 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)