Notícies

Detall notícia

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Whatsapp
27/03/2018
Borsa de Treball

La Borsa de Treball de l’Ajuntament nodrirà periòdicament d’agents comercials l’asseguradora Mapfre

La primera trobada de ‘networking’ entre agents Mapfre i demandants d’ocupació es farà el 20 d’abril
Nou acord entre l’Ajuntament de L’Hospitalet, a través de l’Àrea de Coordinació, Planificació, Desenvolupament Econòmic i Ocupació, i Mapfre perquè una part dels nous agents comercials que necessita l’asseguradora surtin de la borsa de treball de l’Ajuntament.
L’Hospitalet organitzarà dos cops a l’any una sessió de ‘networking’ que servirà de punt de trobada entre els agents de Mapfre i els ciutadans que es trobin en recerca de feina. La Borsa de Treball serà la unitat que s’encarregarà de vehicular l’arribada de la proposta als ciutadans i la circumscriurà a les persones que estiguin inscrites a la seva base de dades. La col•laboració busca nodrir d’una manera estable la plantilla d’agents comercials de l’asseguradora i alhora satisfer la demanda d’ocupació existent a la borsa de treball de l’Ajuntament.
La primera trobada de ‘networking’ entre agents Mapfre i demandants d’ocupació es farà el 20 d’abril. Les trobades es faran a la mateixa seu de la Borsa de Treball (carrer del Mig, 85), i consistiran en sessions informatives amb diversos representants del programa d’Agents Professionals Mapfre (APM). Aquests, després d’entrevistar-se amb els aspirants, ja faran directament una primera selecció de les persones que començaran el procés per incorporar-se a l’equip comercial de l’asseguradora. La feina d’APM és una tasca comercial amb formació continua, estabilitat després de superar la fase inicial i possibilitats de recorregut dins de l’empresa.
La relació entre l’Ajuntament i Mapfre per cobrir aquestes places ja té precedents, però ara s’ha establert aquest nou format amb la finalitat de fer-lo arribar a més gent, escurçar la durada del procés d’incorporació i agilitzar-ne els tràmits.
Àrea de Coordinació, Planificació, Desenvolupament Econòmic i Ocupació
Carretera del Mig, 85-87 (Sortida 15 Ronda de Dalt) - 08907 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)
Carrer de Can Tries, 20 - 08902 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)