Notícies

Detall notícia

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Whatsapp
11/10/2018

Pubilla Cases s’engalana amb la nova fira medieval

La nova fira de L’Hospitalet tindrà lloc el cap de setmana del 20 i 21 d’octubre. L’ambientació medieval comptarà amb activitats com la música, els campaments i els jocs infantils.
Veure imatge de Cartell (nova finestra)
L’avinguda Tomás Giménez, al barri de Pubilla Cases de L’Hospitalet de Llobregat, serà l’escenari de la primera fira medieval d’aquest racó de la ciutat. Durant tot el cap de setmana del 20 i 21 d’octubre (d’11 a 23 h), la fira proposarà als seus visitants un viatge a l’època medieval amb activitats que convidaran a transportar-se amb la imaginació al passat, com ara el teatre, la gastronomia, la música medieval, l’animació i l’artesania. Junt amb l’avinguda Severo Ochoa i la plaça de la Bòbila, l’avinguda Tomás Giménez és un dels principals nuclis dinàmics de Pubilla Cases.

La Fira Medieval de Pubilla Cases, coorganitzada pel Districte IV-V i la Regidoria de Turisme i Desenvolupament Econòmic, té com a objectius, per una banda, desenvolupar una activitat lúdica per a la pròpia satisfacció dels veïns de Pubilla Cases i voltants, i per altra, incidir en el foment d’activitats que promoguin l’arribada de visitants i turistes a totes les àrees de la ciutat, més enllà dels pols tradicionals d’atracció com ara el recinte Gran Via Fira de Barcelona i el turisme de negocis que genera al seu voltant.
Tot plegat ha de comportar, de forma paral•lela, altres impactes positius, com ara la dinamització del comerç local amb la participació directa del sector a la fira.


Lloc: Av. de Tomás Jiménez, entre carrer del General Manso i carrer d’Empúries. L’Hospitalet de Llobregat.

Dies i horari: 20  i 21 d’octubre, d’11 a 23 h.

Com s’hi arriba: Línia 5 de metro (Pubilla Cases), línies T1, T2 i T3 de tramvia,  línies de bus L14, L16, L67, LH2 i D20.
Àrea de Coordinació, Planificació, Desenvolupament Econòmic i Ocupació
Carretera del Mig, 85-87 (Sortida 15 Ronda de Dalt) - 08907 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)
Carrer de Can Tries, 20 - 08902 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)