Notícies

Detall notícia

05/11/2020
Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Whatsapp

Últims dies perquè persones en recerca activa de feina s'apuntin a la nova Lanzadera Conecta Empleo de L'Hospitalet de Llobregat

Veure imatge de Últims dies perquè persones en recerca activa de feina s'apuntin a la nova Lanzadera Conecta Empleo de L'Hospitalet de Llobregat (nova finestra)

Fundación Santa María la Real i Fundació Telefónica posen en marxa una nova Lanzadera Conecta Empleo a L'Hospitalet de Llobregat. Per a això, compten amb el cofinançament del Fons Social Europeu a través del programa operatiu POISES; i la col·laboració de l'Ajuntament de L'Hospitalet de Llobregat.

La Lanzadera Conecta Empleo de L'Hospitalet de Llobregat començarà a finals de novembre i serà operativa fins a finals d'abril de 2021, oferint de forma gratuïta orientació laboral, acompanyament i assessorament fins un màxim de trenta persones que es trobin a l'atur o desocupació.

Poden participar homes i dones en situació de recerca activa de feina, amb edats compreses entre els 18 i els 60 anys. Poden tenir qualsevol nivell d'estudis (ESO, Formació Professional, Batxillerat, Universitat, Màster, etc.) i procedir de qualsevol sector professional, amb o sense experiència prèvia.

Format mixt: online + presencial
Les persones participants es reuniran diversos dies a la setmana de forma virtual (a través de diferents aplicacions informàtiques) i de forma presencial, a l'equipament municipal Gornal Activa de L'Hospitalet de Llobregat, on s'explicarà amb totes les mesures d'higiene, seguretat i distància social requerides. Si la situació s'agreuja per la pandèmia, el programa es durà a terme totalment online.

Activitats
Comptaran amb l'orientació de tècnics especialitzats, que els guiaran per millorar el seu empleabilidad i perseguir la seva inserció. D'aquesta manera, realitzaran dinàmiques d'intel·ligència emocional per aprendre a desenvolupar un pla de prospecció laboral; actualització de currículums i simulacions d'entrevistes de treball; mapes d'empleabilitat i contactes amb empreses.

Inscripció
Les persones interessades a participar a la pròxima Lanzadera Conecta Empleo de L'Hospitalet de Llobregat disposen fins al 9 de novembre per realitzar la seva inscripció en la web www.lanzaderasconectaempleo.es. També poden fer-ho de forma presencial en l'Ajuntament, sol·licitant cita prèvia al telèfon 934 026 023 (de 8 h a 15 h)

Más informació
Per a obtenir informació general sobre el programa Lanzaderas Conecta Empleo, es pot descarregar el Dossier de Premsa disponible en la web de LCE: https://www.lanzaderasconectaempleo.es/kit-premsa

Àrea d'Ocupació, Empresa, Turisme i Economia Social
Carrer Can Tries, 20 - 08902 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)