Notícies

Detall notícia

19/03/2021
Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Whatsapp

Els tècnics de la unitat de Promoció de l’Ocupació es formen en noves tendències d’orientació

Coneixeran eines per treballar en l’acompanyament a persones amb dificultats d’inserció laboral
Veure imatge de Els tècnics de la unitat de Promoció de l’Ocupació es formen en noves tendències d’orientació (nova finestra)

L’Àrea d’Ocupació, Empresa, Turisme i Economia Social ha posat a disposició dels tècnics de Promoció de l’Ocupació, una nova activitat formativa sobre tendències d’orientació.

A través d’aquesta acció, els tècnics treballaran en exemples pràctics i vivencials juntament amb explicacions teòriques, i també es potenciaran eines i habilitats per ajudar en l’acompanyament a persones amb dificultats d’inserció.

El curs constarà de 3 sessions formatives i treballarà els continguts en blocs, seguint les tres “R” a treballar amb la persona: Reconèixer, Reforçar i Reinventar. A través d’aquestes accions, els usuaris reconeixeran el seu valor diferencial a través de dinàmiques de grup i la gamificació; reforçaran les emocions i el procés de dol a causa d’estar en recerca de feina; i també se’ls donarà eines per ajudar a l’usuari a gestionar la frustració i el desgast provocat per la dinàmica del mercat laboral, entre d’altres.

Aquesta actuació forma part de les accions que l’Ajuntament està duent a terme per ampliar els coneixements dels tècnics de l’Àrea i així aconseguir generar més oportunitats d’ocupació a la ciutat d’acord amb les necessitats existents.

Àrea d'Ocupació, Empresa, Turisme i Economia Social
Carrer Can Tries, 20 - 08902 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)