Notícies

Detall notícia

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Whatsapp
03/02/2017

Gallina Blanca Foodservice i Serhs Distribució uneixen esforços per ajudar les famílies més desfavorides de l'Hospitalet de Llobregat

Sota el lema “La Gran Recepta Solidaria” i en col•laboració amb Creu Roja i L’Ajuntament de L’Hospitalet, les dues companyies oferiran ajuda alimentaria a més de 500 persones sense recursos de la localitat


La divisió de restauració de Gallina Blanca i Serhs Distribució s’han unit per primera vegada en una iniciativa solidaria per ajudar a les famílies en risc d’exclusió social de L’Hospitalet (Barcelona), seu on està ubicada la companyia líder en el sector de la alimentació. La iniciativa ha comptat amb la col•laboració de L’Ajuntament de L’Hospitalet i Creu Roja a L’Hospitalet de Llobregat.

L’Alcaldessa de la ciutat, Núria Marín, ha visitat l’Àrea de Coordinació, Planificació, Desenvolupament Econòmic i Ocupació on avui s’ha portat a terme l’acció, acompanyada de la presidenta de la Creu Roja de L’Hospitalet, Dolores Ruiz i de la directora de Comunicació Corporativa de GBfoods, Montse Carbó.

Núria Marín  ha volgut agrair la implicació de les dues companyies en aquest projecte social i ha destacat la professionalitat del Centre de Formació d’Hostaleria Municipal. “Aquesta iniciativa és un exemple més del que es pot aconseguir quan des de diferents àmbits (ciutadania, món social, agents econòmics, institucions...) ens unim per assolir un objectiu; en aquest cas l'atenció de les necessitats dels més desafavorits”.

Per la seva banda, la directora de Comunicació Corporativa de GBfoods, grup al que pertany Gallina Blanca,  Montse Carbó, ha volgut ressaltar el compromís de la companyia amb les comunitats locals on està present. "A l'Hospitalet es troba la nostra seu corporativa. Amb aquesta iniciativa volem ajudar a aquelles famílies més necessitades d'aquesta localitat, aportant el nostre gra de sorra ".

Per últim, Dolores Ruiz, presidenta de la Creu Roja de L’Hospitalet, ha destacat que “Valorem molt positivament totes les iniciatives que ens ajuden a assolir el compromís d’assegurar una alimentació sana, equilibrada i saludable a les famílies beneficiàries dels nostres projectes. Accions com la d’avui, impulsades per empreses, són clau per ajudar a canviar aquesta realitat”.

Durant la visita s’han presentat els plats que Gallina Blanca Foodservice, juntament amb un centenar de col•laboradors del Serhs Distribució, cuinaran i distribuiran a les més de 100 famílies en risc d’exclusió social de L’Hospitalet, arribant a més de 500 persones.

Aquesta iniciativa s’emmarca dins de la trobada anual que Gallina Blanca i Serhs Distribució realitzen per presentar les novetats en productes dirigits al canal HORECA. Per primera vegada, totes dues companyies han decidit donar un pas més donant un enfocament solidari a aquesta trobada, preparant un menú de tres plats per repartir entre les famílies més necessitades. Per aconseguir-ho, comptaran amb la col•laboració de Creu Roja de L’Hospitalet que s’encarregarà de repartir el menjar i que, a més a més, realitzarà una jornada de conscienciació a tots els assistents. Per la seva part, l’Ajuntament de L’Hospitalet, ha cedit les instal•lacions del Centre de Formació d’Hostaleria per poder dur a terme l’acció.
Àrea de Coordinació, Planificació, Desenvolupament Econòmic i Ocupació
Carretera del Mig, 85-87 (Sortida 15 Ronda de Dalt) - 08907 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)
Carrer de Can Tries, 20 - 08902 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)