Notícies

Detall notícia

30/10/2014
Comerç
Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Whatsapp

L’Ajuntament de L’H impulsa durant el novembre la gastronomia a la ciutat amb la ruta: A la tardor Platillos, i la Nit de tapes als mercats municipals

23 restaurants de la ciutat participen en “A la tardor, Platillos!”, elaborant platillos tradicionals o de fusió gastronòmica. Els mercats municipals se sumen a la proposta gastronòmica amb una nit de tapes.
Veure imatge de A la tardor, Platillos! (nova finestra)
L’Ajuntament de L’Hospitalet,  mitjançant l’Àrea de Promoció Econòmica i Ocupació,  impulsa durant el mes de novembre la gastronomia a la ciutat amb dues propostes en les quals hi participen restaurants i mercats municipals: la ruta gastronòmica “A la tardor, Platillos!”, on restaurants de L’Hospitalet oferiran durant tot el mes de novembre (de l’1 al 30) el seu propi platillo elaborat amb productes propis de la tardor, com un referent de la cuina catalana tradicional o bé obert a la fusió i la innovació; i la “Nit de tapes als mercats”, que tindrà lloc el proper 15 de novembre, amb la participació dels mercats municipals de la ciutat.

“A la tardor, Platillos!” hi participen vint-i-tres restaurants de la ciutat que han elaborat el seu  propi platillo, al preu de 4 euros, acompanyat d’una copa de vi, cervesa o refresc. Els establiments optaran a quatre premis: El Platillo de L’Hospitalet, per votació popular; el Platillo  és saborós,  el més creatiu  i el del servei de qualitat; i entre les persones participants també se sortejaran diversos premis.
Aquesta activitat, a més,  s’emmarca en la ruta gastronòmica de L’Hospitalet de tapes  i  alhora forma part del projecte europeu “Gastronomic Cities”,- en què hi participa la ciutat.

Amb aquestes propostes, l’Ajuntament pretén dinamitzar la restauració de la ciutat, incentivar la millora de la qualitat de l’oferta gastronòmica i projectar la ciutat per atreure el consum dels ciutadans de L’Hospitalet i  de l’entorn metropolità, així com també apropar els mercats municipals a la ciutadania, mostrar la qualitat dels productes que ofereixen i alhora destacar les  activitats i propostes que estan organitzant,  més enllà del model convencional de mercat.
Àrea d'Ocupació, Empresa, Turisme i Economia Social
Carrer Can Tries, 20 - 08902 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona) Avís legal