Notícies

Detall notícia

10/03/2021
Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Whatsapp

El Consell General del Pacte Local per l’Ocupació aprova el pla de treball anual

Els agents socials de la ciutat han expressat la voluntat de treballar en les línies recollides en el redactat del Pacte
Veure imatge de El Consell General del Pacte Local per l’Ocupació aprova el pla de treball anual (nova finestra)

L’Ajuntament de L’Hospitalet, els sindicats UGT i CCOO i les organitzacions empresarials AEBALL i PIMEC han aprovat en el Consell General del Pacte Local per l’ocupació i el Desenvolupament econòmic 2020-2023 el pla de treball per a aquest any.

El Pacte local per l’ocupació està dotat d’un milió d’euros per executar les iniciatives previstes fins al 2023. Entre d’altres, destaquen la promoció d’ocupació digna i de qualitat; la millora de la competitivitat de les empreses; el suport a l’emprenedoria, als autònoms i a les micropimes, i la millora de l’ocupabilitat de la població activa.

A través d’aquestes accions es pretén aconseguir una major i millor coordinació de les diferents polítiques municipals que incideixen sobre el desenvolupament econòmic amb especial atenció als col·lectius més vulnerables i amb majors dificultats per accedir a una feina. Aquestes accions s’associen també als objectius de desenvolupament sostenible de les Nacions Unides (ODS).

Des de la signatura del primer Pacte local per l’ocupació,  fa gairebé vint anys, aquesta iniciativa demostra la seva vigència com a exemple d’espai de diàleg i de concertació social, dedicat a fomentar una ocupació digna i una activitat econòmica de qualitat.

Àrea d'Ocupació, Empresa, Turisme i Economia Social
Carrer Can Tries, 20 - 08902 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)