Notícies

Detall notícia

03/11/2022
Ocupació
Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Whatsapp

Inscripcions obertes a la jornada Speed Job Dating, entrevistes de feina curtes amb empreses

L’esdeveniment tindrà lloc dimarts, 8 de novembre, a les 9.30 a l’hotel Porta Fira de L’Hospitalet.
Veure imatge de Inscripcions obertes a la jornada Speed Job Dating, entrevistes de feina curtes amb empreses (nova finestra)

Dimarts, 8 de novembre, L’Hospitalet organitza la jornada Speed Job Dating, entrevistes de feina curtes entre empreses i persones vinculades a la cadena de valor del sector de la salut i empreses relacionades: esport, alimentació, tecnologia, serveis, tercera edat, etc. L’acció forma part del programa Treball, talent i tecnologia “Nova Economia a L’H: Apropant empreses i persones a l’era digital”.

L’esdeveniment començarà a les 9.30 hores a l’hotel Porta Fira de L’Hospitalet i està destinat a persones empadronades a la ciutat que busquen una oportunitat de feina, a persones interessades en accions formatives del món de la salut, a emprenedors vinculats a aquest àmbit, a estudiants d’últims cursos de grau i també a empreses de L’Hospitalet. Les empreses participants disposen de 30 ofertes laborals. Inscriu-t‘hi aquí.

Treball, talent i tecnologia (TTT) és un dels dinou projectes transformadors que formen part del Pla de mandat de la corporació 2020-2030 de la Diputació de Barcelona, i s’emmarca dins del Pla de reactivació econòmica i social dels municipis de la província de Barcelona. Té com a objectiu promoure el treball digne, la millora competencial del talent local i el creixement econòmic sostenible a través de la tecnologia.

L’alcaldessa de L’Hospitalet, Núria Marín, inaugurarà l’acte a les 9.30 hores, en presència també del regidor de Promoció Econòmica i Turisme, José Antonio Alcaide. I a les 10 h, s’obriran els diferents espais:

  1. Zona Speed Job Dating. Converses directes breus (10 o 15 minuts) entre empreses i professionals que busquen feina.
  2. Zona Speed Mentoring. Xerrades curtes d’experts per potenciar el perfil professional i ajudar a la recerca de feina: estratègia de marca personal, dones i tecnologia i com crear una mentalitat de canvi i creixement.
  3. Zona Show Room Tech. Exposició de material tecnològic i/o innovador d’empreses de l’àmbit de la salut i empreses auxiliars.

Hi haurà també un punt d’informació de l’Ajuntament de L’Hospitalet on es donarà a conèixer els serveis de borsa de treball i formació.

L’objectiu de la jornada, impulsada per l’Àrea de Promoció Econòmica i Turisme,  és augmentar la inserció laboral i contribuir a la millora de l’ocupabilitat de persones en situació d’atur, ocupades i inactives cap a les ocupacions amb major demanda que requereixen competències digitals, tal com es recull al Pacte de Ciutat.

Àrea d'Ocupació, Empresa, Turisme i Economia Social
Carrer Can Tries, 20 - 08902 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona) Avís legal