Notícies

Detall notícia

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Whatsapp
20/03/2018
Comerç

L’Hospitalet tindrà a la tardor el Pacte local pel comerç

El Pacte local pel comerç és un marc de consens destinat a orientar l’estratègia i les línies d’actuació per afavorir el comerç de la ciutat
L’alcaldessa de L’Hospitalet, Núria Marín, va anunciar en el decurs del Ple extraordinari de l’estat de la ciutat, del 16 de març, que a la tardor estarà enllestit el Pacte local pel comerç, una proposta que va sorgir ara fa un any, a iniciativa del grup d’Esquerra Republicana de Catalunya i que ja s’està treballant. “Es tracta d’un sector de gran rellevància econòmica per a la ciutat, que exerceix com a element de cohesió social i territorial que cal preservar”, va dir l’alcaldessa.

El Pacte local pel comerç és un marc de consens destinat a orientar l’estratègia i les línies d’actuació que des de l’administració i les entitats sectorials es duran a terme per afavorir un model comercial òptim per a la ciutat i garantir el seu creixement. La Comissió de Comerç, Mercats i Restauració de l’Àrea de Promoció Econòmica serà l’encarregada de desenvolupar el document que inclourà propostes concretes per al futur del sector.
Àrea de Coordinació, Planificació, Desenvolupament Econòmic i Ocupació
Carretera del Mig, 85-87 (Sortida 15 Ronda de Dalt) - 08907 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)
Carrer de Can Tries, 20 - 08902 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)