Notícies

Detall notícia

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Whatsapp
29/10/2018
Ocupació 

Ajuntament i Grupo SIFU organitzen la segona jornada de networking d’ocupació

L’objectiu és reactivar i millorar l’ocupació
Veure imatge de borsa (nova finestra)
Ajuntament i Grupo SIFU organitzen una  jornada de networking d’ocupació


El proper 7 de novembre a les instal•lacions municipals de la carretera del Mig


L’Ajuntament de L’Hospitalet, conjuntament amb Grupo SIFU, organitza el proper 7 de novembre una jornada de networking amb l’objectiu de nodrir aquesta companyia de serveis dels perfils més demandats per les empreses: personal de neteja —per a oficines, centres esportius, laboratoris...; conserges i auxiliars de control d’accessos; expenedors i expenedores per a estacions de servei, i personal administratiu. Aquesta jornada s’emmarca dins del projecte En xarxa per l’ocupació.

Els requisits per a les persones participants en aquest networking són els següents: estar donats d’alta a la Borsa de Treball Municipal, tenir una discapacitat mínima del 33 % i estar en disposició de poder treballar.

Grupo SIFU, amb seu a L’Hospitalet, és un centre especial d’ocupació que ofereix a les empreses diferents solucions integrals i flexibles en serveis auxiliars, neteja especialitzada, serveis mediambientals, assessoria i gestió de subministraments socialment responsables.

Aquesta jornada, la segona que realitzen conjuntament la Borsa de Treball Municipal i Grupo SIFU, es farà el pròxim dimecres, 7 de novembre, a les instal•lacions municipals de l’Àrea de Coordinació, Planificació, Desenvolupament Econòmic i Ocupació (carretera del Mig, 85), de 9 a 14 hores.


Jornada que s'emarca dins els Programes de Desenvolupament Local "En Xarxa Per l'Ocupació" amb el cofinançament del SOC, Generalitat de Catalunya i el Ministerio de Empleo i Seguridad Social. Aquesta acció està subvencionada pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local”
Àrea de Coordinació, Planificació, Desenvolupament Econòmic i Ocupació
Carretera del Mig, 85-87 (Sortida 15 Ronda de Dalt) - 08907 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)
Carrer de Can Tries, 20 - 08902 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)