Borsa de treball

ATENCIÓ A L’EMERGÈNCIA SANITÀRIA A LA CIUTAT DE L’HOSPITALET Oferta múltiple per cobrir vacants laborals existents en sectors professionals multidisciplinars relacionats amb l’atenció sociosanitària per fer front a les necessitats actuals de la xarxa de Residències geriàtriques, Centres sociosanitaris d’atenció a persones dependents i d'altres centres anàlegs (Es facilitaran Equips de Protecció Individual (EPI's) en compliment amb la Llei de Prevenció de Riscos Laborals)
Data alta: 26/03/2020
Població: HOSPITALET DE LLOBREGAT, L'
Núm. places: 50
Funcions:

 

PERFILS PROFESSIONALS:

  • Infermers/es, Auxiliars d’infermeria, Gerocultors/es, Auxiliars geriàtrics, Auxiliars atenció sociosanitària per a persones dependents, Treballadors familiars, Cuidadors de persones, Auxliars sanitaris de transport, Conductors/es sanitaris i personal de serveis de neteja.
  • D’altres professions anàlogues.

 

FUNCIONS

- Donar suport a les necessitats de servei dels centres en l’atenció sociosanitària dels residents i interns (higiene, alimentació, cures, desinfecció, transport, neteja d’espais i d’altres anàlogues).   

- Altres tasques auxiliars relacionades directament amb les funcions a realitzar.  

Horari: A determinar en funció de les necessitats de servei
Jornada: A determinar a l’entrevista
Tipus contracte: Contracte temporal
Sou: Segons conveni
Observacions:

COMPETÈNCIES REQUERIDES PER ALS LLOCS DE TREBALL:

 

Cerquem professionals amb ganes de treballar, disposició a  situar-se en el context laboral actual, proactivitat, amb bona capacitat de treball en equip i relació interpersonal, competència, responsabilitat, organització, planificació i organització, iniciativa, orientació al servei, serietat, preocupació per l'ordre i la qualitat i adaptabilitat.

 

Experiència demostrable en l’àmbit específic de cada lloc de treball vacant.

 

Es requereix disponibilitat immediata per l’incorporació.

Es demana
Gènere:
Edat mín.: 20
Edat màx.: 65
Formació reglada: FP1 / CF Grau Mig
Altra formació: C.P., CFGM o superior relacionats i necessària per al lloc de treball. Per algunes vacants, es podrà contractar a persones sense la titulació oficial requerida però que disposin d’experiència laboral acreditada. Es valorarà cursos d'especialització i complementaris relacionats amb el lloc de treball i de Prevenció de Riscos Laborals
Idiomes: Castellà() ,Català()
Experiència: 6 mesos
Permisos de conduir:
Àrea d'Ocupació, Empresa, Turisme i Economia Social
Carrer Can Tries, 20 - 08902 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)