Per afrontar la crisi L'Ajuntament et pot ajudar
Vull treballar
Inscriu-te a la Borsa de
Treball Municipal i consulta
les ofertes de feina.
Vull orientar-me
Construeix el teu itinerari professional i laboral.
Vull formar-me
Millora les teves
possibilitats de trobar
feina.
Vull crear una empresa
Aprofita les noves
oportunitats.
Vull promoure el meu comerç
Activa el teu
comerç.
 • 23/02/2017
  Ocupació

  Pla d’ocupació per a 29 persones, impulsat per l'Ajuntament de L'Hospitalet

  Faran feines d’encarregat d’obra, manteniment d’equipaments i rehabilitació d’edificis, peonatge, administratives, foment de l’ocupació i manteniment de bases de dades gràfiques
  Veure imatge de Pla d’ocupació per a 29 persones, impulsat per l'Ajuntament de L'Hospitalet (nova finestra)


   
  L’Ajuntament de L’Hospitalet, per mitjà de l’Àrea de Coordinació, Planificació, Desenvolupament Econòmic i Ocupació, impulsa un nou pla d’ocupació per a 29 persones, en el marc del Pla per a la reactivació i la millora de l’ocupació a la ciutat, finançat pel Pla metropolità de suport a les polítiques socials municipals 2016-2019 de l’AMB.

  El període d’inscripció s’iniciarà el proper divendres 24 de febrer a partir de les 0 hores i es tancarà el 27 de febrer a les 13 hores. El pla s’adreça als col•lectius més vulnerables a l’hora de trobar feina: dones, joves de 16 a 35 anys, aturats de llarga durada, majors de 45 anys, persones amb famílies amb tots els seus membres a l’atur i persones amb discapacitat.

  INSCRIPCIO
 • 24/02/2017
  Empresa i formació

  El Reactable i l’OvalSound ofereixen una demostració musical i tecnològica a l’Escola de Música-Centre de les Arts

  Aquesta sessió tanca el programa La revolució de les comunicacions mòbils, impulsat per l’Ajuntament de L’Hospitalet i GSMA
  Veure imatge de El Reactable i l’OvalSound ofereixen una demostració musical i tecnològica a l’Escola de Música-Centre de les Arts (nova finestra)
  “Aprenem a fer música amb l’OvalSound i el Reactable” és l’activitat que ha tingut lloc avui i que ha consistit en una festa musical i tecnològica a l’Escola Municipal de Música-Centre de les Arts de L’Hospitalet. D’aquesta manera es dona per finalitzat el programa La revolució de les comunicacions mòbils, impulsat per la Regidoria de Turisme i Desenvolupament Econòmic de l’Ajuntament de L’Hospitalet i GSMA, empresa organitzadora del Mobile Word Congress 2017.

  La regidora de Turisme i Desenvolupament Econòmic, Rocio Ramírez, ha assistit a aquesta darrera jornada acompanyada d’alumnes de l’Escola de Música-Centre de les Arts, en la qual  hi ha hagut demostracions musicals del Reactable i de l’OvalSound,  dos instruments que combinen música i tecnologia per a la seva posada en escena.
 • 23/02/2017
  Gastronomia i comerç

  “La Ruta de las Tapas Andaluzas” se suma a les activitats per al Dia d’Andalusia a L’Hospitalet

  Del 24 al 26 de febrer, 15 establiments ofereixen tapes a 2’5 euros acompanyades d’una beguda
  Veure imatge de “La Ruta de las Tapas Andaluzas” se suma a les activitats per al Dia d’Andalusia a L’Hospitalet (nova finestra)
  Per primer cop se celebra enguany la “Ruta de las Tapas Andaluzas”, una activitat emmarcada en les jornades commemoratives del Dia d’Andalusia, amb l’objectiu de mostrar la diversitat de la ciutat a través de la seva oferta gastronòmica.

  La iniciativa que està impulsada per l’Àrea Municipal de Coordinació, Planificació, Desenvolupament Econòmic i Ocupació se celebrarà del divendres 24 de febrer fins al diumenge 26. Un total de  15 establiments de la ciutat oferiran una tapa típica d’Andalusia, al preu de 2’5 euros, acompanyada d’una copa de vi, cervesa o refresc.

  Aquesta ruta gastronòmica se suma a les que ja organitza l’Ajuntament al llarg de l’any durant les Festes de Primavera, les festes majors dels barris i a la tardor amb una proposta de platillos gastronòmics.
 • del 23 de febrer al 2 de març

  Carnestoltes als mercats

  Mercatas Municipals 2017
  Veure imatge de Carnestoltes als mercats (nova finestra)
  Els Mercats municipas organitzen diverses activitats per aquest Carnestoltes 2017. Us hi esperem.
 • del 24 al 26 de febrer

  Ruta de tapas Andaluzas

  Veure imatge de Ruta de tapas Andaluzas (nova finestra)
  Del 24 al 26 de febrer, amb motiu  de la celebració del Dia d'Andalusia, 15 restaurants de la ciutat oferiran una tapa, acompanyada d'una copa de vi, cervesa o refresc, al preu de 2'5€.

  La ruta de tapas andalusa se suma a la resta de rutes gastronòmiques que impulsa la regidoria de Comerç i Drets dels consumidors de l'Àrea de Coordinació, Planificació, Desenvolupament Econòmic i Ocupació de l'Ajuntament de L'H.
 • Dimarts, 28 de febrer, 10 a 14h

  La reforma fiscal 2015: com afecta a autònoms i al petit empresariat?

  PROGRAMA RECULL DIBA 2017
  Veure imatge de La reforma fiscal 2015: com afecta a autònoms i al petit empresariat? (nova finestra)
  Activitat formativa que explica als participants els aspectes fiscals més destacables de l’anomenada Reforma Fiscal 2015, amb especial incidència a les novetats introduïdes per a professionals emprenedors, autònoms, empresariat individual, etc. Aquesta reforma suposa un nou tractament fiscal per a les pimes.
 • del 6 de març al 29 de maig, dilluns de 17h a 20h

  English 4 U

  FORMACIÓ PER EMPRENEDORS/ES
  Veure imatge de English 4 U (nova finestra)
  Curs per aconseguir les habilitats bàsiques de la llengua anglesa, conèixer i dotar als participants d’expressions i de terminologia específica de l’àmbit comercial i empresarial, i millorar i ampliar l’ús de les estructures gramaticals, així com la comprensió i l'expressió oral i escrita.
 • Dijous, 9 de març, 10 a 14h

  Com fomentar les habilitats comercials

  PROGRAMA RECULL DIBA 2017
  Veure imatge de Com fomentar les habilitats comercials (nova finestra)
  L'objectiu de l'activitat és dotar d'eines, coneixements i habilitats als participants per saber comercialitzar amb èxit una idea, producte o servei, i que coneguin les fases de venda i les tècniques per ser més proactius i fer millors tancaments.
 • Dimarts, 14 de març, 16 a 20h

  Utilització simple i eficient del certificat digital, signatura electrònica i facturació electrònica

  PROGRAMA DE FORMACIÓ RECULL DIBA 2017
  Veure imatge de Utilització simple i eficient del certificat digital, signatura electrònica i facturació electrònica (nova finestra)
  Es busca compartir conceptes bàsics sobre la utilització de les tres eines, introduir els mecanismes per facilitar-ne la implantació, explicar el seu funcionament i aconseguir que els participants vegin els avantatges d’emprar-les a les seves organitzacions.
 • JAC. Junta arbitral de consum
 • OMIC. Oficina municipal d’informació al consumidor de L’Hospitalet
Àrea de Coordinació, Planificació, Desenvolupament Econòmic i Ocupació
Carretera del Mig, 85-87 (Sortida 15 Ronda de Dalt) - 08907 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)
Carrer de Can Tries, 20 - 08902 L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)